12 Δεκ 2010

ΣΤΟ σπίτι του ...κρεμασμένου.!

ΔΥΟ σχόλια του ιδίου προς τον εαυτό του, πάντα βοηθούν, αλλά δεν κατάλαβε ο ...Βήτα Λάμδα Αλφα Ξι, ότι άλλοι οι αναγνώστες της εφημερίδας και άλλοι των ιστοσελίδων.!
Γράφει τα εξής:
"Ιππότη Χρημομοποίησαν μια βραδιά χαράς και κεφιού στην Κοινότητα για να βγάλουν το μίσος τους. Καλά δεν υπήρξε ούτε ένας από αυτούς να βάλει το όνομά του για να δούμε από πού προερχόταν η πολύχρωμη καμπάνια Ναι υπήρξε ένας: Ο Κόντος για να το δείξει αυριο στο Μητροπολίτη και να πάρει τα 30 αργύρια της προδοσίας."


11 Δεκεμβρίου 2010 7:28 μ.μ.


"Ανώνυμος είπε...
Αφού τα ξέρουμε αυτά. Γίνανε ρεζίλι. Ο Κόντος έκανε δώρο δήθεν τα ημερολόγια ως έταιρος 'Δαναός' για να έχει πρόσβαση στην Κοινότητα, να μαθαίνει και να έχει μούτρα να πλασάρει την Μητροπολιτική του προπαγάνδα. Λε και δεν έχουν γνώσιν οι φύλακες. Άστους, γίναν όλοι ρεζίλι. Καλά και έγινε έτσι για να είναι δακτυλοδεικτούμενοι στο εξής. Δεν θα έχουν που να κρυφτούν, αν τους πάρουν με τα μαρούλια τα μέλη της Κοινότητας!!!! "


11 Δεκεμβρίου 2010 7:57 μ.μ.


( σ. π. ΤΑ παραπάνω δυο σχόλια είναι δημοσιευμένα στον «ΠερίΒρομο» ή Στέκι -αφού μετάνιωσαν για το όνομά τους το βαφτιστικό – και όπως καταλάβατε είναι του ενός και ίδιου ανθρώπου, δηλαδή του αρχισυντάκτη του «Ε. Τ.», συν...ιδρυτή του blog και τώρα κυρίαρχου ιδιοκτήτη-αφεντικού, με κάποιες παρεμβάσεις έξωθεν αλλά και εντός των τειχών του ...συγκροτήματος.!


ΡΩΤΑΕΙ, λοιπόν, ο κ. αρχισυντάκτης αν υπήρξε κάποιος να βάλει το όνομά του στο ενημερωτικό φυλλάδιο. Γιατί κύριε αποτέτιε μας ζητάς όνομα; Δεν σου φτάνει το περιεχόμενο του πολύχρωμου; Εσύ γιατί γράφεις τις παπαριές σου ανώνυμα; Άλλοι δεν έχουν το δικαίωμα να είναι ανώνυμοι; Δηλαδή αν δεν ήταν ο ...Κοντός αλλά ο ...Μακρής θα σε βόλευε καλύτερα; Όοο,ση λάσπη και να πετάξεις στον Γιάννη Κόντο είναι σίγουρο ότι δεν θα κολλήσει, διότι πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει κάτι, έστω και ημερολόγια, ενώ εσύ μόνον έπαιρνες και συνεχίζεις μόνο να τα ...παίρνεις. Τα 30 αργύρια της προδοσίας είναι δική σου αποκλειστικότητα κύριε αρχισυντάκτα, μιας και επί ολόκληρης της δεκαΑΙΤΙΑΣ δεν έβλεπες, δήθεν, το γκρεμό στον οποίο οδηγούνταν η κοινότητα, και το ανακάλυψες τους τελευταίους 3-4 μήνες!!! Διότι θα είχατε προφανώς τους λόγους σας... αλλά που χάθηκε η ντροπή κύριε, για να την βρείτε εσείς;


ΚΑΙ βέβαια έχουν γνώση οι φύλακες, όπως είχαν και στη διάρκεια της δεκαΑΙΤΙΑΣ, κατά την οποία η Κοινότητα έφτασε στο χείλος του γκρεμού όπως επιτέλους διαπιστώσατε και σεις... Και σας τσίμπησαν οι φύλακες να εκταμιεύεται πακτωλός χρημάτων για διάφορες καταχωρήσεις στην εφημερίδα, και άλλες τυπογραφικές εργασίες..! Και μάλιστα τις δημοσιεύσατε στην εφημερίδα σας, για να παραπονεθήτε επειδή ο Σκλάβος ...πήρε περισσότερα.!


ΡΕΖΙΛΙ, εκτός της αφεντιά σας, έγιναν οι δυο κύριοι οι οποίοι τόλμησαν μέσα σε Κοινοτικό χώρο, να σχίσουν τα ενημερωτικά φυλλάδια ώστε να μείνει κυρίαρχη του παιχνιδιού η ...φυλλάδα σας κύριε.! Σκεφτήκατε μήπως τα μέλη της Κοινότητας πάρουν εσάς με τις πέτρες, διότι σας ανακάλυψαν έστω και αργά;
Μιλάνε στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί βρε,... άντε ας μην το πω...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: