27 Φεβ 2010

FOCUS OFF kyrioi...

KAI βέβαια έχει απόλυτο δικαίωμα ο κ. Ηλίας Κουτίνας να εκφράσει την προσωπική του (υποθέτω) άποψη για το πρωτοσέλιδο θέμα του περιοδικού Focus (με το μέσο δάχτυλο της Αφροδίτης σε κάθετη, προς τα άνω, φορά), υπεραμυνόμενος των Γρερμανών ...συναδέλφων του και αντίθετα από χιλιάδες, ίσως, άλλους ελλαδίτες και ομογενείς. Όσο και να διαφωνεί κάποιος μαζί του πρέπει να δεχθεί το δικαίωμα στα επιχειρήματά του. ΄Γράφει μεταξύ άλλων:
  • "Επέλεξαν αυτό τον τρόπο οι Γερμανοί δημοσιογράφοι για να μας σοκάρουν ή για να είμαστε πιο ακριβοδίκαιοι να περιγράψουν μέσω της υπερβολής τη πραγματικότητα και ποιος είδε τον Πετσάλνικο και δε φοβήθηκε. Μέχρι τον ίδιο το Πρέσβη της Γερμανίας κάλεσε για να του διαμαρτυρηθεί Να διαμαρτυρηθεί στο Πρέσβη για κάτι που δημοσίευσε ένα περιοδικό ιδιωτικών συμφερόντων!..."

(σ.π. Ως παράδειγμα θα έλεγα τούτο: Σαν να θέλει ένας ελληνοκαδός ας πούμε , να διαμαρτυρηθεί για κάτι που δημοσίευσε μια εφημερίδα ιδιωτικών συμφερόντων στον Καναδά ! Είναι δυνατόν; Οι (όποιοι) μέτοχοι επένδυσαν τα λεπτά τους, πλερώνουν τα μεροκάματα, πλερώνουν τα ΄νοίκια, και κυκλοφορούν ένα έντυπο, να εισπράξουν κάποια έσοδα και να τους μείνει και κάτι τι... ως κέρδος του κεφαλαίου τους. Τι δουλειά έχεις εσύ αγαπητέ συμπάροικε να μπεις στα χωράφια τους; Ε, αυτό έκαναν και οι εκδότες του ...Γαλλικού περιοδικού.)

Στη συνέχεια ο κ. Κουτίνας μας ρωτάει τι θα απαντούσαμε εμείς αν ήμασταν στη θέση του Πρέσβη της Γερμανίας, και απαντάει, (ανθ΄ημών), ο ίδιος ο αρθρογράφος.. μπλέκοντας λίγο τα μπούτια του, συγνώμη, τις σκέψεις του με την υπόθεση της απομάκρυνσης του κ. Δαλακούρα από το Εκτελεστικό της Κοινότητας (σ.π.!!!) κατηγορώντας τον για την αποστολή της επιστολής διαμαρτυρίας του στο(ν) Πρόξενο και το(ν) Πρέσβη της Ελλάδας. Παρακάτω ο ίδιος κ. Κουτίνας προσπαθεί να ...νουθετήσει τον πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής, λέγοντάς του:
  • "Η σάτιρα και η ...γελοιογραφία( !!!) κε Πετσάλνικε δεν έχουν ούτε ιερά ούτε όσια. Δεν έχουν ταμπού. Αν δεν το ξέρετε, ρωτήστε τον Αριστοφάνη. Αλλά πού να τον βρείτε τώρα θα μου πείτε. Αντί ο κ. Πετσάλνικος και όλοι αυτοί οι Ελληναράδες πολιτικοί ταγοί, που τόσο θίχθηκε η υπερηφάνεια τους, να εκλάβουν το συγκεκριμένο περιστατικό σαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, και ότι η ώρα για αλλαγή ρότας δεν παίρνει ούτε στιγμή άλλη αναβολή, αυτοί οι αξιολύπητοι αντιδρούν σαν τους φανατικούς μουσουλμάνους ..." κ.λπ. κ.λπ.!!!

Σατιρικό και γελοιογραφικό τώρα το FOCUS κατά τον κ. Κουτίνα, αλλά πού να το καταλάβει αυτό ο... "αξιολύπητος" κ. Πετσάλνικος και οι όμοιοί του;

FOCUS OFF k. κουτίνα μας, και μη σταματάτε να τους τα γράφετε έξω από τα δόντια...Και μη συγχέζεσται αν τυχόν κάποιοι διαφωνήσουν μαζί σας... Γράψτε τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: