25 Φεβ 2010

Απομάκρυνσης, Δαλακούρα, ... συνέχεια

Η συνέχεια της απομάκρυνσης του κ. Δαλακούρα, από το Εκτελεστικό της Κοινότητας, την οποία εμείς πρώτοι και μοναδικοί (και καλύτεροι;) δημοσιεύσαμε, έρχεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, ο οποίος με επιστολή του προς το Δ. Συμβούλιο της Κοινότητας, διαμαρτύρεται για την "ερήμην" απομάκρυνσή του από τη θέση του υπεύθυνου συμβούλου του "Τμήματος Κτιρίων", χωρίς να υπάρχει τέτοιο θέμα στην ημερήσια διάταξη.
  • "Είναι γνωστό, γράφει, ότι σε σοβαρούς οργανισμούς, όπου πιστεύω συγκαταλέγεται η Ελληνική Κοινότητα, υπάρχουν ορισμένες διαδικασίες οι οποίες επιβάλλονται από το καταστατικό και τους Εσωτερικούς Κανονισμούς τους οποίους ο πρόεδρος, ο γραμματέας και οι σύμβουλοι έχουν ορκισθεί να τηρούν".
σ. π. Συμμερίζομαι απόλυτα το δίκιο και την (δίκαιη) αγανάκτηση του κ. Δαλακούρα για την ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά των ..."συντρόφων" του, αλλά αναρωτιέμαι αν είναι η πρώτη του φορά που διαπιστώνει τέτοια ανάρμοστη συμπεριφορά του νυν και αεί Δ. Συμβουλίου, ή απλώς είναι η μόνη που είχε στόχο τον ίδιο και βέβαια (τον)ενόχλησε λίγο παραπάνω;... ΜΗΠΩΣ είναι καιρός κ. Δαλακούρα να μάθει ο "φιμωμένος" παροικιακός ελληνισμός, λίγα παραπάνω από την τελευταία δεκαετή (ή έστω για το διάστημα της δικής σας συμμετοχής) διακυβέρνηση της Κοινότητας, έτσι ώστε και σεις να εξιλεωθήτε, - το κατά δύναμη - και μεις οι ...κοινοί θνητοί να βγούμε (το κατά δύναμη) από το σκοτάδι όπου μας κρατούσαν, με το αζημίωτο, τα ό,ποια Μ.Μ.Ε. Να περιμένουμε;;; ( Εμείς πάντως ΘΑ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: