17 Φεβ 2010

11.460 λέξεις σε 5 μήνες !!!

Μόλις 11.460 λέξεις σε 5 μήνες, ήτοι 2.285 λέξεις το μήνα, δηλαδή 500 λέξεις τη βδομάδα, άρα 70 λέξεις τη μέρα !!! Ντροπή μας... Με τι ασχολούνται οι καϊμένες οι ..."ψιθυρίστριες"! Γράφουν λοιπόν:

  • "ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ πως όταν θα εκλεγεί η νέα διοίκηση στην Κοινότητα, και όλα θα γυρίσουν στο φυσιολογικό, πολλοί θα καταπιούν τη γλώσσα τους, άλλοι θα μετανιώσουν που έπαιξαν το αντί-κοινοτικό χαρτί και έγιναν βούκινο, ενώ κάποιος άλλος θα "καταπιεί όλες τις σελίδες που έγραψε (έντεκα χιλιάδες τετρακόσιες λέξεις σε πέντε μήνες - πώ, πώ, παραγωγή){σ.π. δηλαδή του κώλου;} και από το "περιδρόμιασμα" θα σκάσει σα φούσκα αέρα που είναι."

{σ.π. ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ τέτοιο πράγμα και δεν το πήραμε χαμπάρι; Κι' αν ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ, (δεν ρωτάω ποιός είναι ο ...δράστης διότι πιθανότατα δεν θα τον γνωρίζετε...) θα ήθελα να μάθω αν, κατά τη γνώμη σας, είναι καλό ή κακό και για ποιόν; Δηλαδή τι εννοείται (ή εννοείτε) με το "όλα θα γυρίσουν στο φυσιολογικό"; Ότι με την τωρινή διοίκηση είναι ολίγον παραφύση, (ή έστω αφύσικα, αν θέλετε), ενώ με την νέα, θα γυρίσουν τα πράματα στο "φυσιολογικό ; Αν πάλι κάτι άλλο εννοείτε, ή κάτι άλλο διαδίδεταιδιαδίδετε;), δώστετό μας λίγο πιο ξεκάθαρα ώστε να το αντιληφθούμε τόσο εμείς, όσο και, ....πολύ περισσότερο, εσείς...} ΚΑΙ λίγο παρακάτω λέτε: "Ο Μενεγάκης φαίνεται πως κατάφερε να ενώσει όλους τους Κοινοτικούς σε μια μονιασμένη ομάδα που είναι και η αιτία για τις τωρινές επιτυχίες αλλά και τα μελλοντικά "ανοίγματα".

ΠΟΙΑ είναι αυτή η ..."μονιασμένη ομάδα" την οποία κατάφερε να ενώσει ο κ. Μενεγάκης και σε ποιες επιτυχίες της αναφέρεστε; Και γιατί ο πρώην πρόεδρος εγκατέλειψε "εν μια νυκτί" μια τέτοια ομάδα με τις τέτοιες "τωρινές επιτυχίες" της, αλλά και τα μελλοντικά "ανοίγματα";

(σ.π. Πάντως "η αιτία για τις τωρινές επιτυχίες", κάνει μπαμ..)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: