26 Φεβ 2010

ΑΠΟ το ημερολόγιο του "Ελ. Τύπου"

ΓΡΑΦΟΥΝ στο ημερολόγιό τους οι του "Τύπου"

  • " Με συναντά κάποιος σε κοινωνική εκδήλωση και αρχίζει ένα υβρεολόγιο: "Εσείς καταστρέψατε τον ντουνιά! Άσχετοι, ποντικομούριδες, δημοσιο-κάφροι. Όλο τις ίδιες και ίδιες φάτσες μου μοστράρετε στην παλιο-φυλλάδα σας..."

(σ.π. Δικαίωμά σας, να παρευρίσκεστε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, δικαίωμά σας να δέχεστε και τις ύβρεις, και δικαίωμά σας πάλι, να γράφετε ό,τι νομίζετε σωστό. Δικαίωμα του αναγνώστη σας να σας αποκαλεί άσχετους και δημοσιο-κάφρους, (μάλλον φανατικός αναγνώστης του "Περίδρομου" είναι) Αλλά δεν επιτρέπεται να σας αποκαλεί ποντικομούριδες, καθ΄ότι είναι υπόθεση του ...Πλάστη (όχι της θείας Γιαννούλας) βέβαια, ενώ κακώς σας κατηγορεί για την καταστροφή του ...ντουνιά καθ΄ότι, σίγουρα δεν έχετε τέτοια υπερδύναμη..!)

  • "Μια άλλη μέρα, σηκώνουμε το τηλέφωνο και ένας αγριεμένος, ξεχασμένος στη στρούγκα του, φτύνει στο αυτί μου: " Συ ορέ είσαι με το συρφετό που μας ζάλισε τόσα χρόνια;" Προσπαθώντας να καταλάβουμε αν θέλει κάτι ή απλά σήκωσε το τηλέφωνο μετά σοβαρή ...κλιματική αλλαγή στα εσώτερα του εγκεφάλου του, μας αποτελειώνει; "Δεν φταίει κανείς, εγώ φταίω που χάνω το χρόνο μου μαζί σ΄.!!"

(σ. π. Άδικο έχει ο ...φουκαράς;

  • Ένας άλλος (αναγνώστης τους;) μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας και τους μάλωνε διότι δεν του πήγαιναν πολλά αντίτυπα ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του μαγαζιού του σε χαρτί περιτυλίγματος.. ώστε να αναγκάζεται να αγοράσει από τους Κινέζους...!

(σ. π. Έτσι λύθηκε και η απορία τους, για την κατακόρυφη αύξηση του τιράζ της. Πάπαλα λοιπόν τα πράσινα αυτοκίνητα, τα πράσινα ...άλογα και βέβαια οι ντουζίνες των χιλιάδων φύλλων κυκλοφορίας της...)

  • {" ΓΙΑ έλα δω κύριε δημοσιογράφε" μας απευθύνει το λόγο ανώπιον πενήντα και πλέον ατόμων μεσόκοπη κυρία, ξανθή, κατά το μάλλον ή ήττον. Μάλιστα τι θέλετε, της απαντούμε, όσο πιο ευγενικά μπορούμε: "Καλά, χάθηκαν οι υπόλοιπες γυναίκες και σε κάθε φωτογραφία βάζετε τις ίδιες και ίδιες... Και να ήταν και ωραία ντυμένες, κάτι γίνεται!" μας παραπονέθηκε η κυρία με το άψογα βαμμένο μαλλί (ούτε υποψία "καστανής ριζίτσας" δεν υπήρχε)."}

(σ.π. Ανεξάρτητα από το δίκιο ή μη της κυρίας, και το παράπονό της για τις φωτογραφίες, η π α ρ α τ η ρ η τ η κ ό τ η τ α του δημοσιογράφου στη "ριζίτσα" της ...τρίχας της, είναι α δ ι α μ φ ι σ β ή τ ι τ η...! !)

Τέλος του ημερολογίου, γράφουν:

-"Χτυπάει το τηλέφωνο: - Παρακαλώ, Ελληνικός Τύπος! (σ.π. προς τι το ...θαύμα;)

-"Ποιος είσαι συ ρε;"

-"Σας παρακαλώ πείτε μου ποιόν θέλετε και αν γίνεται, το όνομά σας."

-"Εμένα με ξέρουν και οι πέτρες, και πρόσεχε πώς μιλάς, άκουσες;'

-"Ποιον έβρισες ρε ...!. Να προσέχεις ποιος είναι πίσω σου όταν περπατάς !!!"

(σ.π. Εδώ έχουμε ένα κάποιο φαινόμενο.!!! Οι άνθρωποι περπατούν στο δρόμο και ...παραμιλούν, προφανώς, βρίζοντας κάποιους ανυποψίαστους ομογενείς, για κάποιο δικό τους λόγο, και κατά κακή σύμπτωση, ένας εξ΄αυτών τους έπιασε στα ...πράσα, διότι έτυχε να περπατάει πίσω του ...κάποιος δικός του !!! Αυτό κι' αν είναι γκαντεμιά....)

Δεν υπάρχουν σχόλια: