23 Φεβ 2010

"Φούμος" και "Φίμωση"

ΜΕ τίτλο "Τους εκβιάζουμε και τους Φιμώνουμε", γράφουν οι "ψιθυριστές":
  • " Η ΑΛΛΗ καραμέλα είναι πως "εκβιάζουμε" τους συκοφάντες και τους εμποδίζουμε να εκφράσουν τη γνώμη τους. Πώς γίνεται να "εκβιάζουμε" και να "φιμώνουμε" ανώνυμους, μπορείτε να μας πείτε; "
και συνεχίζουν με κάποιες ...πατερούλικες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουμε αν διαφωνούμε με κάποια γραφόμενά τους:
  • " Διαφωνείς, κύριε, με όσα γράφονται στον "Ελληνικό Τύπο"; Γράψε μια επώνυμη επιστολή, ζήτα να κατακρατηθεί (σ.π. ούρα είναι;) το όνομά σου (αφού είσαι ντροπαλούλης (σ.π. έχουν και χιούμορ τα ατιμούλια!) και άφησέ τους να τη δημοσιεύσουν για να διαβαστεί η γνώμη σου από δεκάδες χιλιάδες ομογενείς.
  • "Μπορείς να μας εξηγήσεις πώς σε "πιάσαμε" και σε "φιμώσαμε" αφού δεν ξέρουμε ποιος είσαι; (εμείς δηλαδή - και ο εισαγγελέας - μπορούμε να το μάθουμε, ο κόσμος δεν το ξέρει...)"
σ.π. ΓΙΑ σιγά λίγο ρε λεβέντες. Προσπαθείτε να μας τρελαίνεται όλους, ή η πάθηση έχει προχωρήσει τόσο πολύ; Η τελευταία (εντός παρένθεσης) παράγραφος του κειμένου σας, δεν νομίζετε ότι απαντάει ξεκάθαρα στα παραπάνω ερωτηματικά σας; Η αναφορά της λέξης "εισαγγελέας", το "μπορούμε να το μάθουμε" και οι ...συμβουλές σας, πώς να απαντάμε σε τυχόν διαφωνίες μας με την εφημερίδα σας, ΔΕΝ έχουν σχέση με την ερμηνεία προσπάθειας εκφοβισμού ή φίμωσης; Η αναφορά σας στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" το "μπουζούριασμα" του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλα, η κατάσχεση των υπολογιστών, τα μάτια του παιδιού του, η αναφορά στο "Τρωκτικό" (των υπονόμων, έστω) ΔΕΝ υπονοούν κατά τη γνώμη σας τίποτα το ...ύποπτο; ΓΙΑΤΙ δεν στείλατε εσείς ένα γράμμα στην "Επιθεώρηση Πατρίδες" να ανατρέψτε με τα επιχειρήματά σας τους ισχυρισμούς της κ. Κερογλίδου για τα συμβάντα στη Γ. Συνέλευση της Κοινότητας, αλλά χρησιμοποιείτε την δική σας φωνή; Ποια η διαφορά μεταξύ Ημών και Υμών, όσων αφορά το συγκεκριμένο θέμα; ΜΗΠΩΣ δεν μας τα λέτε όσο καλά θα έπρεπε, κύριοι (ή κυρίες) των "ψιθύρων" ...σας; Αυτά τα ολίγα για τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: