16 Φεβ 2010

Αντανακλαστικά ...Μετάλαξης !

Πολύ γρήγορα "αντανακλαστικά" φαίνεται ότι έχει η Συντακτική Επιτροπή του "Ελληνικού Τύπου"....
  • Μόλις κάποια κυρία τους τηλεφώνησε, όπως γράφουν, για να παραπονεθεί επειδή οι "ψίθυροι" δεν έχουν "άρωμα γυναίκας", αμέσως και χωρίς καμιά αντίρρηση, έδωσε άδεια για τη στρατολόγηση μερικών αφανών και επιφανών "ψιθυριστριών" στην παρέα τους.... Έτσι σε χρόνο ΜΗΔΕΝ βρέθηκαν εκείνα τα εργαλεία που ήταν απαραίτητα για τη δημιουργία και γυναικείου ...αρώματος, ώστε να έχουμε πλέον "γιούνισεχ" άρωμα.... στη σελίδα των ψιθυριστών !
Όταν λέμε σε χρόνο μηδέν το εννοούμε κυριολεκτικά, διότι το, αμέσως μετά, δημοσίευμα είναι ...γυναικείας γραφής (!) και λέει:
  • " ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ με ένα ανέκδοτο που λάβαμε από φίλη αναγνώστρια. Εάν μερικοί "αρσενικοί" παρεξηγηθούν, λυπούμεθα, τα παράπονα στη Δημαρχίνα..." (στη συνέχεια το ανέκδοτο)
σ.π. Αν σε κάποιους αναγνώστες, τα δυο κείμενα μοιάζουν μεταξύ τους, αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην πετυχημένη ...μετάλλαξη του ανδρικού αρώματος σε γυναικείο... Δηλαδή των "ψιθυριστών" σε "ψιθυριστριών".... Διαβάστε με προσοχή το ανέκδοτο και θα ...καταλάβετε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: