27 Φεβ 2010

Ποικιλία ...Ψιθύρων !

Πολυθεματικοί οι σημερινοί ψιθυριστές με, μικρή βουλή, παροικιακοί σύλλογοι, παράπονα προς αναγνώστες, επιστολή Δαλακούρα, λίγα άλλα προσωπικά, και χωρίς όμως ανώνυμους υβριστές, ή μάλλον πολύ ...λίγο ! Για το τελευταίο, γράφουν:
  • " ΓΙΑΤΙ δεν ασχολούμαστε σήμερα με τους ανώνυμους υβριστές-διαφημιστές μας; Ε αρκετά δεν τους προειδοποιήσαμε; Από δω και πέρα το θέμα μπορεί να μην είναι υπόθεση ΜΜΕ, αλλά κάτι διαφορετικό, κάπου εκεί που αποδίδεται η δικαιοσύνη και δε θα έχουν καν το ελαφρυντικό της μεταμέλειας ή της μη κατά συρροήν επανάληψης, πολύ λιγότερο "του πρότερον εντίμου βίου"(ε, αυτό ξέρουν καλά)."

ΔΕΝ καταλαβαίνουμε και πολά πράγματα απ΄το παραπάνω κείμενο, αλλά ξανα - μυρίζει λίγο εκφοβισμό ή όπως άλλως το λένε; Διότι, αν είναι έτσι (κι΄αν φυσικά συμπεριλαμβανόμαστε στους αναγόμενους) να φροντίσουμε από τώρα για το μάζεμα λίγων μετρητών που ίσως χρειαστούν για κάποια νομικά, τυχόν, μικρο-εξοδάκια κ.λπ. δικαστικά...(ερώτηση: Αν, λέμε αν, πρώτοι ξεκινήσουμε μια τέτοια υπόθεση, (ως ενάγοντες ας πούμε), θα έχουμε κάποια έκπτωση ή κάποιο άλλο κέρδος, τέλος πάντων; (Διότι τόσο ο πρότερος βίος όσο και η μεταμέλεια μάλλον δεν μετρούν). Η απάντηση προαιρετική...

Δεν υπάρχουν σχόλια: