24 Φεβ 2010

Περί ..."εξοστρακισμού"...

ΜΕ τίτλο: "Και για την ιστορία, γιατί δεν "εξοστρακίστηκε" ο "Ελληνικός Τύπος" από τα κοινοτικά κτίρια" Γράφουν:
  • "Κατηγορούν μερικοί την Κοινοτική Διοίκηση πως "εξοστράκισε" μερικά "μέσα ενημέρωσης" από τα Γραφεία της Κοινότητας. Δεν μας λένε όμως πως αυτά τα μέσα ενημέρωσης έγραψαν και γράφουν κατ΄εξακολούθηση "επαίνους' και "στολίσματα" για αθώους εθελοντές που έχουν προσφέρει στα κοινά με σκοπό την καταρράκωση της υπόληψής τους και την υποβάθμιση των θεσμών"....
( σ.π. Δηλαδή ΜΟΝΟ όσα "Μέσα Ενημέρωσης" ευλογούν και αγιάζουν, ή επί το ...απλούστερον, επαινούν και στολίζουν τους διοικούντες, έχουν θέση στους κοινοτικούς χώρους; Τα μέσα ενημέρωσης ΔΕΝ έχουν πλέον σχέση με τον έλεγχο της εξουσίας και την κριτική επί λανθασμένων πράξεών της; ΜΟΝΟ ευλογία Κυρίου και ...έλεος (ή έλαιον;) έλθει ...σε μας; Με αυτά τα (δικά σας) κριτήρια γίνονταν η μοιρασιά της ...πίτας την οποία έφτιαχνε, με τα ...Κεράκια της, η γριούλα και η διοίκηση σας παραχωρούσε υπό τύπον μηνιάτικων επιδομάτων;) Και λίγο παρακάτω:
  • " Πώς μερικά από αυτά τα μέσα ενημέρωσης αποκάλεσαν "άξια για βραβείο σερβιτόρας" αντιπρόεδρο της Κοινότητας που τιμήθηκε με έπαινο για τις Ελληνίδες του Εξωτερικού από την ελληνική κυβέρνηση".
(σ.π. Και βέβαια κακώς αποκάλεσαν, όπως αποκάλεσαν, την αντιπρόεδρο, κάποια μέσα ενημέρωσης, αλλά τι να κάνουμε; Εξ άλλου δεν είναι δα κακό να είναι κάποιος σερβιτόρος ή τυπογράφος ή ακόμα και άεργος της Πέηπ. Επάγγελμα της σειράς είναι, για την επιβίωση. Εδώ κάποιοι άλλοι αυτοχρήστηκαν δημοσιογράφοι και όχι μόνο δεν ντρέπονται, αλλά τόχουν και καμάρι τους... Τι να κάνουμε; Να βαράμε τον κώλο στο πάτωμα; Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η κ. Τσικριτζή τιμήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση για την προσφορά της στα κοινά. Όποιος διαφωνεί, καλά κάνει. Τα παράπονά του στον δήμαρχο... Φτάνει πια.. με τη φαγωμάρα σας ως όνοι σε ... ξένον στάβλο κ. κ. "δημοσιοκάφροι"! )

Δεν υπάρχουν σχόλια: