28 Φεβ 2010

Α.....ΣΧΕΤΑ - ΝΕΤΑ !

ΔΕΝ ήρθα να μείνω, ήρθα να φύγω... Όμως ν΄αφήσω αν είναι δυνατόν και λίγη από τη...σοφία μου! ΄Έτσι, για την ...ιστορία, ένα μικρό λιθαράκι στην παροικιακή δημοσιογραφία Με μια σύντομη ματιά διαπιστώνει κανείς ότι:
  • Τα παροικιακά βελτιώθηκαν αρκετά, το Τηλεσκόπιο κάνει φιλότιμες προσπάθειες αλλά κάπου σκοντάφτει, ο κ. Θεοδωρίδης χάθηκε από προσώπου ...σελίδων, οι Τυπο-λογίες αντιδρούν Παπαριγίστηκα, ενώ οι των "ψιθύρων" μάλλον βγάζουν ... το άχτι τους, κάτι που δεν μπορούν να κάνουν στις άλλες δημοσιογραφικές εργασίες τους, ... ώστε να αυτοπεριγελούνται, (Οι ψιθυρίστριες, προφανώς, ήταν μιας ...χρήσης...ενώ τον εκπαιδευτικό τον ..."έφαγε" εκείνο το πρωτοχρονιάτικο πόνημά του, ...υποθέτω !) Στον κ. Γκέκιο δεν αναφέρομαι διότι θα είναι, μάλλον, φωνή βοώντος εν τη ερήμω..., όσο για τον κ. Σάρρα, βλέπω να είναι επιμελής, βάζοντας την ουρά εκεί που ...πρέπει! Πάμε καλά, γενικώς...
Με λίγη, καλή όμως, προσπάθεια μπορούμε να βελτιωθούμε, ακόμα, παιδιά, ώστε τα κείμενα να γίνουν ...αναγνώσιμα, τουλάχιστον από τον μέτριο, και πάνω, αναγνώστη.
  • Ιδιαίτερα οι "ψιθυριστές" ΔΕΝ δικαιούνται, ακόμα, να παρατηρούν άλλους, τουλάχιστον για συντακτικά λάθη... (Με την ευκαιρία πείτε του κ. Κουτίνα ειδικά, ότι τα "ν" των "τον", "την", ΔΕΝ αποβάλλονται όπως "στο Πρέσβη" "στο Πρόξενο" "τη κεφαλή" "τη παράγκα" "στη τάξη", ό,ποιας σχολής ...γραφή κι΄αν είναι ....)
Τουλάχιστον, σταμάτησαν τα ...Αμνά και τα ...Θαλασσινά. Κάτι είναι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: