25 Φεβ 2010

..."Ψυχιατρικά"!

ΕΚΤΟΣ των κανονικών Διδακτορικών που διαθέτουν οι "ψιθυρίστριες" του συγκροτήματος, έχουμε και το Ψυχιατρικό Doctor-α το οποίο απέκτησαν τελευταίως, έτσι για να πορεύονται, προφανώς.. Διαπίστωσή τους λοιπόν είναι ότι:
  • " Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε την ...θεραπευτική ιδιότητα των ανώνυμων "απόψεων" (στην περίπτωση των "παλικαριών" -(σ.π. της φακής)-που αναφέραμε πιο πάνω) από όσους ψάχνουν την "αλήθεια για το καλό του Ελληνισμού".

( σ.π. Προφανώς, είναι και ο λόγος για τον οποίο μεταπηδήξατε από τα επώνυμα "Κύρια Θέματα" στα ανώνυμα κουτσομπολιά των "ψιθυριστών"; Διότι, σου λέει, λίγα κουτσομπολιά τη μέρα τη σοβαρότητα κάνουν πέρα... Την αλήθεια του κακού, για τα χάλια της κοινότητας, δεν χρειάστηκε να την ψάξουμε πολύ... Μας έδειξαν το δρόμο οι ομαδικές, και άτακτες, αποχωρήσεις των διοικούντων, την τελευταία δεκαετία, τον οργανισμό...! Και μόνο το γεγονός ότι, 3-4 σύμβουλοι επιστράτευσαν μέλη των οικογενειών τους για να στελεχώσουν το Δ. Συμβούλιο, δεν (σας) είναι αρκετό ώστε να αντιληφθείτε το ...μέγεθος της σωστής διακυβέρνησης;

Και βέβαια:

  • "Σίγουρα είμαστε πιο ανακουφισμένοι και ήρεμοι οι ίδιοι, μετά την συγγραφή των πονημάτων μας, στα μέσα ενημέρωσης που έχει ο καθένας."

(σ.π. Δεν νομίζετε ότι είναι λίγο πιο αξιόπιστα, πιο αντικειμενικά και πιο αληθινά τα πονήματά μας απ΄ότι τα, προφανώς, κατευθυνόμενα (και με το αζημίωτο;), δικά σας ... "πονήματα"; Νοιώθετε τόσο άνετα με "το πολύ το Κύριε Ελέησον" το οποίο κατά κόρον αναπέμπετε προς κάθε παροικιακή ..."Αρχή";)...

Μπράβο σας... όπως λένε στα συμπαθή τετράποδα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: