20 Φεβ 2010

Γεύμα και ...Το Μάρμαρο!

ΓΕΥΜΑ γνωριμίας με υποψήφιο δήμαρχο του Τορόντο, παρέθεσε κλιμάκιο ομογενειακών παραγόντων Και αμέσως μετά:
  • "Με πρωτοβουλία του τωρινού αντιδήμαρχου του Τορόντο και υποψήφιου για την θέση του δημάρχου, έγινε συνάντηση γνωριμίας με παράγοντες και εκπροσώπους του τύπου της Παροικίας την περασμένη Τρίτη...". "Συνδαιτυμόνες του κ. Πανταλόνε ήταν ο συντονιστής του ΣΑΕ Καναδά κ. Κώστας Μενεγάκης, ο πρόεδρος του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου και πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο κ. Χρήστος Γερονικολός, και από τον χώρο ο κ. Ηλίας Κουτίνας και ο εκδότης κ. Κώστας Κρανιάς"
(σ.π. το λοιπό κείμενο ίσως μας απασχολήσει αργότερα) ΕΔΩ, χωρίς να μας πέφτει λόγος, έχουμε κάποιες απορίες:
  • ΤΟ κλιμάκιο των ομογενειακών παραγόντων παρέθεσε το γεύμα, ή ο έχων την "πρωτοβουλία" υποψήφιος δήμαρχος; Διότι αν η πρωτοβουλία ήταν του υποψήφιου, θα μας επιτρέψει να του πούμε ότι έκανε κάποιο μικρό λάθος να καλέσει ...λίγη από την ηγεσία του ελληνισμού της πόλης ! Γιατί, φερ΄ειπείν, δεν κάλεσε τους προέδρους της Ομοσπονδίας, της Παμμακεδονικής, των Επιχειρηματιών κ. λπ κ.λπ.; Γιατί δεν κάλεσε εκπροσώπους των άλλων Μ.Μ.Ε. όπως τους κ.κ. Μανιατάκο, Σκλάβο, Γκέκιο, Σάρα, Κόντο ; Αν δεν ήξερε γιατί δεν ρώταγε;
Αν το γεύμα παρέθεσε το "κλιμάκιο των ομογενειακών παραγόντων", μάλλον δεν (θα πρέπει να) του πρόσφεραν τις καλλίτερες των υπηρεσιών, διότι ηγέτες δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων οργανισμών, δεν μεροληπτούν εις βάρος οργανισμών - μελών οι οποίοι τους στηρίζουν.. Μόνον εάν η εκδήλωση οργανώθηκε από το "συγκρότημα" θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλα έχουν καλώς εκτός της προς τον υποψήφιο προσφοράς, κάτι που δεν μας αφορά... Πάντως, για τους πιθανούς περίεργους "ψιθυριστές" και φυσικά τους "κουτσομπόλιδες", το ...μάρμαρο (υποθέτουμε ότι) το πλήρωσε ο ...συντονιστής !!! (Καθ΄ότι είναι τοις πάσοι γνωστά τα ...καβούρια των λοιπών γευθέντων τα εδέσματα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: