24 Φεβ 2010

ΟΙ ...Δικές τους Ντροπές...

ΚΑΙ αφού οι "ψιθυριστές" ολοκληρώνουν τη μελέτη τους, κατατοπίζοντάς μας για το πρόβλημα του "Πρώτου Θέματος" και του "Τρωκτικού", μπαίνουν στον κόπο να μας ...ρίξουν μια ενημεροσούλα για τα ντόπια (ή τοπικά αν θέλετε) Ιντερνετικά και Μπλογκικά προβλήματά μας... Έτσι με τίτλο " ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ".... Γράφουν:
  • "Ο δικός μας ανώνυμος στο Ιντερνέτ σχολιάζει επί παντός του επιστητού, στα όρια του γλαφυρού αλλά και της "παρανομίας".
(σ.π. Νάτο πάλι το ...υπονοούμενο περί ΜΗ εκβιασμού, ΜΗ εκφοβισμού και ΜΗ φίμωσης... των διαφορετικών φωνών της παροικίας μας. Μια λεξούλα "παρανομία" αναφέρουμε έτσι για να ...ομορφύνει το κείμενο. Α, όλα κι΄όλα και πάνω απ΄όλα, ...δημοκρατικά πράματα !!! ). Και συνεχίζουν:
  • " Βέβαια η δικαιοσύνη είναι "τυφλή", ως ώφειλε, αλλά τον πληροφορούμε πως δεν είναι ανόητη."
(σ.π. Δηλαδή ΔΕΝ οφείλει, πλέον, να είναι "τυφλή"; Τα περί "ανόητης", πολύ προσωπικός σας ο χαρακτηρισμός..) Ακόμα, λίγο παρακάτω, γράφουν:
  • " Αν κάποιος εισαγγελέας (ή η αστυνομία) πιστέψει ότι πρέπει να δώσει λίγο ακόμα χρόνο σε κάποιον που συκοφαντεί, για να είναι σίγουρος, ότι θα φανερώσει περισσότερα στοιχεία (για να έχει αποδείξεις και όχι μόνο ενδείξεις) σίγουρα θα το κάνει."...
(σ.π. Δηλαδή, εκτός από σας, βάζετε και τη δικαιοσύνη "στο κόλπο της παγίδας"; Τι λέτε ρε παιδιά, δεν νομίζετε ότι η δικαιοσύνη ΔΕΝ είναι δυνατόν να ακολουθήσει τη δική σας κατωφέρεια;) Τελειώνοντας τα περί ντροπών, γράφουν:
  • " Όποιος υποτιμά τους λειτουργούς της Θέμιδος, (που είναι μόνο (σ.π. ;) οι δικαστικοί, έχουν χρόνια εμπειρίας και ξέρουν κάτι περισσότερο από κάποιον που κατακρίνει, αλλά κρύβεται για να μην κριθεί ο ίδιος), δείχνει ξεκάθαρα το ποιον του χαρακτήρα του".
(σ.π. Όταν, κ. ψιθυριστά, γράφετε ότι οι δικαστικοί "ξέρουν κάτι παραπάνω" γίνεται πεντακάθαρο ποιος τους υποτιμά... Διότι εμείς πιστεύουμε ότι ξέρουν το ΠΑΝ γύρω από την δικαιοσύνη, ως επίσης πιστεύουμε ότι και οι δικηγόροι των αντίδικων έχουν υ π ο χ ρ έ ω σ η να συμβάλουν στην απονομή της... Έτσι, σίγουρα κάποιες απόψεις ...δείχνουν ξεκάθαρα το ποιον του χαρακτήρα σας (και χαρακτήρα μας)...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: