Το ελληνικό γιαούρτι...
...η νέα μόδα στο Fast Food
κλάδος των εστιατορίων έχει ήδη ακολουθήσει τη μόδα, τροφοδοτώντας μια απότομη αύξηση στις τροφές και τα μενού που κάνουν καλό στον οργανισμό μας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, οι εμφανίσεις της quinoa σε μενού σημείωσαν άνοδο 1.200%, το kale 1.100% και ελληνικό γιαούρτι 900%, σύμφωνα με το MenuMonitor της Technomic. Tουλάχιστον 2 μεγάλες αλυσίδες fast food των ΗΠΑ, εξετάζουν αν η αύξηση στις πωλήσεις του ελληνικού γιαουρτιού, μπορεί να μεταφραστεί και σε μεγαλύτερες πωλήσεις σε όσους παραγγέλνουν από το αυτοκίνητό τους (drive menu).
© Ellines.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου