17 Μαρ 2015

25η Μαρτίου αλά Χούντα

ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ Η ΔΟΥΡΟΥ




Το λεν’ οι πετροπέρδικες, το λέει και τ’ αηδόνι, Ωρέ Γιώργο Παπαδόπουλε (δις)
Για σένα μιλάει ο ντουνιάς, για σένα καμαρώνει, Βάστα τα κλειδιά, βάσταξε γερά.

Παντού, σε κάμπους και βουνά, όλοι μιλούν για σένα, Ωρέ Γιώργο Παπαδόπουλε (δις)
Εσύ ξαναζωντάνεψες και το 21, Βάστα τα κλειδιά, βάσταξε γερά.

Το όνομά σου τώρα πια αιώνια θα μείνει, Ωρέ Γιώργο Παπαδόπουλε (δις)
Μεσ’ στις ελληνικές καρδιές γράφτηκε και δεν σβήνει, Βάστα τα κλειδιά, βάσταξε γερά.







Αναρωτιέται κανείς πόσο γραφικοί μαλάκες θα καταντήσουμε ως την στιγμή της υπέρτατης και απόλυτης χρεοκοπίας.

Την ώρα που ο Ντάισεμπλουμ προαναγγέλει σχέδιο αλά Κύπρος ώστε να στεγνώσει τις ελληνικές τράπεζες και να ισοπεδώσει τον Τσίπρα στην Σύνοδο Κορυφής, στην Αθήνα ετοιμάζουμε νταούλια και εμβατήρια που παραπαίμπουν στις επετείους της 21ης Απριλίου κι όλα αυτά με την πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς.

Στο μεταξύ έχουν περάσει μόνο λίγες ώρες από την στιγμή που η κακάσχημη τριτοκοσμική κοινωνία των νεοελλήνων έθαψε μαζί με το κορμί του Βαγγέλη Γιακουμάκη κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας, αισθητικής και πολιτισμού.

Είμαστε μια κοινωνία ούγκανων που μας χορεύουν νταούλια οι μέσα και οι έξω ανοίγοντάς μας ταυτόχρονα τον ομαδικό τάφο.

Είμαστε ένας μαλάκας σκατιάρης λαός που ανεχόμαστε το καυλαντάρισμα του κάθε τραχανοπλαγιά.

Ακολουθεί η είδηση όπως δημοσιεύεται στο Πρώτο Θέμα

Διαφορετική αναμένεται να είναι φέτος η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα αφού σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τη στρατιωτική παρέλαση θα διοργανωθεί και δημοτικό γλέντι. Η πρόσβαση του κόσμου θα είναι ελεύθερη και οι επίσημοι θα αλλάξουν θέση ώστε να μην έχουν γυρισμένη πλάτη στο Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη. Μόλις ολοκληρωθεί η στρατιωτική παρέλαση, μπάντες θα παίξουν γνωστά εμβατήρια, καθώς και δημοτικά τραγούδια για να χορέψει ο κόσμος.

Επίσης, στην πλατεία Συντάγματος θα βρίσκονται σωματεία χορού από όλη την Ελλάδα (Βρακοφόροι, Θρακιώτες, Πελοποννήσιοι και Ικαριώτες) που θα χορεύουν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς.

Οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν σε σύσκεψη που είχε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ενώ τις πληροφορίες επιβεβαίωσε η αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα της Περιφέρειας Αττικής, Ερμίνα Κυπριανίδου, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Δοκιμάζουμε μια εναλλακτική σε συνέχεια της στρατιωτικής παρέλασης, προκειμένου να συμμετέχουν και οι πολίτες που απουσίαζαν τα τελευταία χρόνια από το Σύνταγμα», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κυπριανίδου. Όμως, ερωτηθείσα σχετικά με το αν οι στρατιωτικές μπάντες θα παίξουν και δημοτικά άσματα εκτός από εμβατήρια, δήλωσε ότι «αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να το μοντάρουμε», σημειώνοντας πως θα συμμετάσχουν και μουσικοχορευτικοί σύλλογοι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: