3 Σεπ 2014

Ο βενιζελικός μουτζαχεντίν Γρηγοράκος ζητεί διαγραφή Παπανδρέου!


Να διαγράψει τον Γιώργο Παπανδρέου προέτρεψε ουσιαστικά τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο στενός του συνεργάτης και αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Μιλώντας στον "ΣΚΑΙ" είπε χαρακτηριστικά «αυτή τη στιγμή ο κ. Βενιζέλος ισορροπεί. Να τον καλέσει να πάρει θέση».

Επιπλέον πρόσθεσε ότι ο κ. Παπανδρέου «κάνει το πείραμα Κοππά το οποίο δεν έπιασε. Αν θέλει να κάνει κόμμα ας το κάνει με αυτούς εκεί πέρα που τον χειροκροτούν».

Υποστήριξε επίσης πως όταν πήγε στην Κρήτη ως Υπουργός αυτοί που τον αποδοκίμαζαν ήταν οπαδοί του Παπανδρέου. Είναι οι ίδιοι, δήλωσε που το βράδυ φωνάζουν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και το πρωί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γρηγοράκος σημείωσε επίσης ότι ο κ. Παπανδρέου εγκατέλειψε το πλοίο και κάνει ταξίδια στο εξωτερικό. «Δεν μπορείς», είπε ,»να μιλάς για την ενότητα του λαού από το εξωτερικό και όχι από το Ελληνικό κοινοβούλιο».

Epikairo: Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε την ουσία της είδησης, μιας και με υποθέσεις δεν μπορούμε να μιλάμε. Αξίζει όμως να σταθούμε στη νοοτροπία που διαπνέει τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και δη του Αρχηγού της Benny Patrol Λεό Γρηγοράκου. Εκπέμπει μια μνησικακία όλων εκείνων των αφρόνων τύπων που ηγούνται σήμερα του ΠΑΣΟΚ. Μυωπικοί, σταλινικοί, πραγματικοί πολιτικοί τζιχαντιστές στρέφουν τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ προς την έξοδο. Εκεί που από το ΠΑΣΟΚ έχουν φύγει σχεδόν όλοι, εκεί να διώξουν και τον Παπανδρέου και τα απλά μέλη που στηρίζουν τον Παπανδρέου αλλά και το ΠΑΣΟΚ.

Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά: Εκείνοι που εγκαλούσαν , όπως ο Γρηγοράκος, τον Παπανδρέου να δηλώσει νομιμοφροσύνη στην "Ελιά", σήμερα σκέπτονται να τον διαγράψουν και μαζί μ' αυτόν και εκείνο το παραδοσιακό κομμάτι ψηφοφόρων που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ ακόμη και σήμερα. Όσοι ήταν στο Ζάππειο τη Δευτέρα ήταν τόσο για τον Παπανδρέου, όσο και για το ΠΑΣΟΚ, διότι εκείνοι είναι ΠΑΣΟΚ πάνω απ' όλα. Αυτό το ρημάδι το 8% ποιος το έδωσε, μήπως ο Μπίστης και ο Παντελής Καψής; Ή μήπως εκείνοι οι παραδοσιακοί ΠΑΣΟΚοι, ξέρετε αυτοί οι αμετανόητοι ΣΥΡΙΖΑίοι, που δεν θέλουν το ΠΑΣΟΚ να πεθάνει στα χέρια της σημερινής ηγεσίας.

Αυτοί οι απίθανοι τύποι δεν θέλουν να ενώσουν, δεν θέλουν να μιλήσουν για πολιτική, αλλά πράττουν την κατεξοχήν "δεξιά" αντίληψη: Εκείνη της ταμπελοποίησης και του κυνηγιού κεφαλών, το σήκωμα του δαχτύλου και του "όποιου δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας". Δεν γνωρίζουμε αν ο Βενιζέλος θα τολμήσει να διαγράψει τον Παπανδρέου, αλλά η εκδήλωση της Δευτέρας έδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι η βάση του ΠΑΣΟΚ έχει διαγράψει από τα μητρώα της τον Βενιζέλο και τους υπασπιστές του.


Σχόλια

Γιώργος

....όταν πήγε στην Κρήτη ως Υπουργός αυτοί που τον αποδοκίμαζαν ήταν οπαδοί του Παπανδρέου.... Γιατί κι αυτοί που από ευγένεια δεν τον αποδοκίμασαν...πιστεύει ότι ήταν δικοί του?
Χαμένο τώχουμε.

Αλκης

Εγώ πάντως Γρηγοράκο σ΄έχω διαγράψει από καιρό και οριστικά .
Καμία σχέση δεν θέλω να έχω με τον βόθρο σας .
Το Πασόκ είμαστε εμείς . Εσείς είστε οι κρυπτοδεξιοί λαθρεπιβάτες και θέλετε δεν θέλετε θα πάτε σπίτι σας και ταυτόχρονα, στον κάδο απορριμάτων της ιστορίας της Ελλάδας

 http://www.epikairo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: