9 Σεπ 2014

Antinews για Αντώναρο: 

«Έμαθε η γριά στα σύκα»






Γράφει το antinews: Επικριτικός για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού ήταν ο Ευάγγελος Αντώναρος. Αν δεν τον θυμάστε είναι εκείνος ο τύπος που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έκανε άνθρωπο ο Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία...

Ενοχλήθηκε λοιπόν ο Αντώναρος γιατί ο Σαμαράς δεν έκανε ανακοινώσεις για μεγάλες φορο-απαλλαγές και δεν προχώρησε σε ακατάσχετη παροχολογία. Και σε tweet του αναφέρει: «Τι μεσολάβησε άραγε από τις συγκεκριμένες διαρροές στον Τύπο την Πέμπτη μέχρι τις... μη ανακοινώσεις; Κύριος οίδε....»


Να σου πούμε εμείς τι μεσολάβησε κ. Αντώναρε; Μεσολάβησαν μερικά χρόνια νεοδημοκρατικής αφασίας και οικονομικής καταστροφής που κι εσείς έχετε ευθύνη. Τα δικά σας ασυμμάζευτα ήρθε να μαζέψει ο Σαμαράς και τον κατηγορείτε κι από πάνω. Αυτά μεσολάβησαν και προφανώς δε σας αρέσουν να ακούτε μεγάλες αλήθειες. «Έμαθε η γριά στα σύκα» που λέει και η παροιμία. Έτσι και ορισμένοι θέλουν παροχές.


Epikairo: Το ποστ δεν επιδέχεται περαιτέρω σχολιασμού. Το φίλα προσκείμενο στον Σαμαρά antinews τα είπε όλα σε λίγες λέξεις. Αυτά ντε, που, για τα μάτια του κόρακα, δε λέει το σημερινό ΠΑΣΟΚ. Ή μάλλον τα αποδίδει στο ''λεφτά υπάρχουν''.

Σχόλια

Αντώνης Βαγγέλαρος, σκέτη συγκυβέρνηση με ονοματεπώνυμο...


Γιώργος Σ

Και επί Καραμανλή ο αδελφός του, ο Μάνος Αντώναρος ήταν αμοιβόμενος (και οχι εργαζόμενος) ειδικός συνεργάτης στην ΕΡΤ με μισθό 7500 ευρώ μηνιαίως! Όλη μέρα στο Κολωνάκι και στην Αιόλου να φωτογραφίζει περαστικές για το μπλοκ του... Τι ωραίες μέρες....

Δεν υπάρχουν σχόλια: