30 Ιουν 2015

Δραματικά κατώτερος των περιστάσεων

Τσίπρα, δεν είναι η κατάληψη του Πολυκλαδικού η Ελλάδα



Η χώρα μπήκε σε βαθύ τούνελ και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί την 6η Ιουλίου και κυρίως εάν θα υπάρχει η Ελλάδα μας, όπως την γνωρίζαμε. Η επιστροφή σε συνθήκες βαλκανικής χώρας μετά τον πόλεμο ή λατινοαμερικάνικης χώρας είναι υπαρκτή όσο ποτέ, εάν επικρατήσει το όχι.

Ο 40χρονος Αλέξης Τσίπρας είναι ο μεγάλος ένοχος και θα τον κρίνει η ιστορία, ενώ το ανάθεμα θα τον συνοδεύει από εδώ και πέρα, εάν η Ελλάδα καταρρεύσει.

Ο πρώην Κνίτης νόμιζε ότι η χώρα είναι το Πολυκλαδικό Λύκειο των Αμπελοκήπων όπου έκανε κατάληψη επί κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μόνο που η Ελλάδα είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που ο ίδιος ξέρει και δεν του έμαθε κανείς, αφού γαλουχήθηκε με την κομμουνιστική παιδεία περί διεθνισμού και επανάστασης.

Αποδείχθηκε δραματικά κατώτερος των περιστάσεων και επιβεβαίωσε τους πιο μύχιους φόβους πολλών που δεν πίστεψαν εξ αρχής το παραμύθι περί «πρώτης φοράς Αριστεράς». Κανείς όμως δεν πίστευε αυτό που βιώνουμε…

Η χώρα καταρρέει. Κατακτήσεις δεκαετιών κινδυνεύουν από το καπρίτσιο μιας παρέας του Μαξίμου που νομίζουν ότι παίζουν πόκα με τον μέντορά τους, τον Φλαμπουράρη, πίνοντας φρέντο καπουτσίνο σε καμιά παραλία της Αίγινας.

Η Ελλάδα μας, εάν επικρατήσει το όχι κινδυνεύει από Δευτέρα να είναι μία χώρα έρημη, εξαιτίας των εγκληματικών λαθών ενός πολιτικού σπιθαμιαίου διαμετρήματος που έχει γαλουχηθεί μέσα από τις εσωκομματικές αντιδικίες αριστερίστικων γκρουπούσκουλων.

Επικίνδυνος, μοιραίος, άβουλος, δειλός, απροετοίμαστος και αδαής περί του συσχετισμού ισχύος, οδηγεί τη χώρα σε ένα δημοψήφισμα χάους. Ο Αλέξης, εμφορούμενος από έναν ιδιότυπο κομμουνιστικό μεσσιανισμό του χειρίστου είδους παίζει τη χώρα στα ζάρια για την ψευδαίσθηση ότι κάνει επανάσταση.
Ας τον σταματήσουμε.

Μ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: