25 Ιουν 2015

ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ...





Λένε πολλοί, ως μετά Χριστόν προφήτες, ότι ο Παπανδρέου, δεν έπρεπε να δεχτεί να συνεχίσει το 2009, όταν διαπίστωσε την δεινή κατάσταση της οικονομίας, δεν έπρεπε να δεχτεί να πάει σε μνημόνιο όταν είδε τα δύσκολα, δεν έπρεπε να δεχτεί τις απαιτήσεις της Ευρώπης σε σχέση με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε και να πάει σε εκλογές η δημοψήφισμα, δεν έπρεπε να δεχτεί την ψήφιση του μνημονίου χωρίς αυξημένη πλειοψηφία 180 εδρών, . δεν πήρε μέτρα αμέσως μόλις εξελέγη για να συγκρατήσει τα πράγματα, δεν πήρε λεφτά όταν μπορούσε για να μην χρειαστεί κανένα μνημόνιο...

Αυτά κι άλλα πολλά είναι όσα του καταλογίζουν. Καμία κριτική εναντίον του Καραμανλή, του πραγματικού υπεύθυνου για την χρεοκοπία, εκείνου που έφερε στην ουσία τα μνημόνια, διπλασιάζοντας το χρέος και αυξάνοντας το δημοσιονομικό έλλειμμα στα ύψη μέσα σε πεντέμισι χρόνια. Για όλα τα δεινά του τόπου υπεύθυνος είναι ο Παπανδρέου!!! Βολεύτηκαν και βολεύονται οι πάντες με αυτήν παραδοχή, να ο αποδιοπομπαίος τράγος της υπόθεσης, στην πυρά λοιπόν και καθαρίσαμε.

Για όλα αυτά όμως έχει απαντήσει ο ίδιος ο Γιώργος με ομιλίες εδώ και διεθνώς, με άρθρα και ανακοινώσεις του προσωπικού γραφείου του και μετά τις εκλογές με παρεμβάσεις του γραφείου τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών που είναι Πρόεδρος. Καθαρά, με στοιχεία, ημερομηνίες, πρόσωπα, πράγματα, διαδικασίες, γεγονότα. Φωνή όμως βοώντος εν τη ερήμω.

Δεν τα λένε τα κανάλια, στo σκοτάδι ο λαός. Αν δεν περάσουν από τα ΜΜΕ της διαπλοκής καμία απήχηση οι εξηγήσεις του σε ευρείες κοινωνικές μάζες. Τo κόλπο έπιασε μια χαρά. Δεν θα τον αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, να μην μπορεί να πάρει ανάσα. Ας δικαιώνεται η πολιτική του. Αν δεν το αναδείξουν τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, μένει η αλήθεια στο σκοτάδι, δεν περπατάει, δεν γίνεται κτήμα του λαού. Τον έχουν σταυρώσει με δυο συνθήματα. «Λεφτά υπάρχουν» και «μας έβαλε στο μνημόνιο».

Να μιλήσουμε καθαρά. Η μέθοδος του Γκέμπελ, με την τακτική του επαναλαμβανόμενου ψεύδους έχει τη βάση της σε αρχέγονες εσωτερικές διεργασίες του υποσυνειδήτου και όταν εφαρμόζεται συστηματικά, ακόμα και ο συνειδητά ψευδόμενος χάνει κάποια στιγμή την αλήθεια, αφού σταδιακά ταυτίζεται με το ψέμα. Εκεί βασίζονται, εκεί ποντάρουν, τέτοιες σατανικές μεθόδους χρησιμοποιούν.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό, είναι το ερώτημα; Διότι η διαπλοκή γνωρίζει βιωματικά ότι είναι ο μόνος πολιτικός που δεν τον κρατάει κανείς, ο μόνος που είναι σε θέση να βάλει τέρμα στην κυριαρχία της. Αυτά ξέρει η κλεπτοκρατία, γιαυτό και κάνει ότι μπορεί, διαπλεκόμενη με σάπιους πολιτικούς, που στο όνομα της εξουσίας και της οικονομικής τους ανόδου δεν ορρωδούν προ ουδενός.

Υπάρχει όμως και ένα αξίωμα. «Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, ή πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πάντα». Η αλήθεια είναι φως και κάποια στιγμή λάμπει και κατακαίει τους ψευδολόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: