2 Ιουν 2015

Η Αλαμουντίν αναλαμβάνει τον επαναπατρισμό των λειψάνων της Αγ. Βαρβάρας

Η κυρία Κλούνεϊ πρόκειται να αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της χώρας μας στον δικαστικό αγώνα για τη διεκδίκηση των Λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, τα οποία επιστρέφουν στη Βενετία, ύστερα από παραμονή 23 ημερών στη χώρα μας



Ο Πάνος Καμμένος δίνει τα χέρια με την Αμάλ Αλαμουντίν, προκειμένου να μη χρειαστεί να αποχαιρετίσουμε ξανά

Την υπόθεση της μόνιμης εγκατάστασης του Αγίου Λειψάνου στη χώρα μας, ανακίνησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος θεωρεί πως η παρουσία της προστάτιδας του πυροβολικού δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις, είναι απαραίτητη.

Η ίδια η Αμάλ Αλαμουντίν, που πρόσφατα απαλλάχθηκε από την ευθύνη διεκδίκησης των Μαρμάρων του Παρθενώνα, βρέθηκε ύστερα από ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβει τη νέα της αποστολή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΑΘ, η νέα αποστολή της Αμάλ Αλαμουντίν, κρίθηκε ιδιαίτερα συμφέρουσα οικονομικά, αφού είχε ήδη εισπράξει προκαταβολή για την υπόθεση των Ελγινείων, και θα πήγαινε χαμένη αν δεν έβρισκε κάτι άλλο να κάνει.

Εξάλλου, το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας, γνώρισε στην πατρίδα μας ιδιαίτερη υποδοχή, τόσο από την επίσημη πολιτεία όσο και από τους πιστούς που συνέρρεαν όσο ήταν εκτεθειμένο, για να προσκυνήσουν. Κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε ποτέ με τα Ελγίνεια. «Κατά βάθος η Αγία Βαρβάρα είναι και ήταν πάντα Ελληνίδα, γιατί μας συγκινεί περισσότερο. Άρα έχουμε το δίκιο με το μέρος μας», κατέληξε ο υπουργός.

Τέλος, από κυβερνητικές πηγές έγινε γνωστό, ότι η κίνηση του Πάνου Καμμένου να αναθέσει στην Αμάλ Αλαμουντίν τον επαναπατρισμό του λειψάνου, έγινε σε συνεννόηση με την κυβέρνηση, αφού η παρουσία της Αγίας Βαρβάρας στη χώρα μας, όχι μόνο βοήθησε το σύστημα υγείας αλλά συνέβαλε δίνοντάς μας κουράγιο και στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: