19 Απρ 2015


Η νεοκαραμανλική ...αριστερά και η Δούρου


Μας έχουν μπερδέψει τελείως τα στελέχη της κυβέρνησης της νεοκαραμανλικής αριστεράς του εθνικολαϊκισμού. Σήμερα η Δούρου μίλησε για ερχομό της Χρυσής Αυγής, αν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σιγά τον κίνδυνο ...συντρόφισσα Δούρου.
Αφου μέχρι στις 24 Ιανουαρίου είχαμε Χούντα στην χώρα, έτσι δεν λέτε;
Δημοκρατία ξεκίνησε από τις 25 Γενάρη, έτσι δεν λέτε;
Αφού η Βουλή ήταν μπουρδέλο και έπρεπε να καεί. Έτσι δεν λέγατε, ή αφήνατε να λένε χωρίς να το καταδικάζετε;
Αφού ο Πεταλωτής ήταν Γκέπελς, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος (έτσι δεν λέγατε), ο Παπανδρέου Πινοσέτ (έτσι δεν λέγατε) ... αφού λοιπόν τα ζήσαμε όλα αυτά σιγά τώρα άμα έρθει η Χρυσή Αυγή. Λες και τι θα κάνουν αυτοί παραπάνω; Θα προπηλακίζουν εκδηλώσεις, βουλευτές, δημοσιογράφους ; Θα βγάζουν φωτογραφίες και θα καλούν την κοινωνία να τιμωρήσει συγκερκιμένους Βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν αυτά που θέλουν ; Μ αυτά όλα τα ζήσαμε και πολύ πιό άγρια από ότι περιγράφονται. Αρα κίνυδνος Μηδέν συντρόφισσα Δούρου.

Αν πραγματικά ξέρατε τη ζημιά έχετε κάνει στην κοινωνία με τον τρόπο που λειτουργούσατε. Και το δυστύχημα είναι ότι δεν το είχατε ανάγκη.

Τη Χρυσή Αυγή δεν την θρέφει μόνο η κοινωνική κρίση και τα προβλήματα της κοινωνίας. Τη νομιμοποιήσατε εσείς κυρίως επειδή δεν καταδικάζατε έστω την φιλοσοφία της. Τη νομιμοποιήσατε με την συνεργασία σας με τους ΑΝΕΛ. Τη νομιμοποιήσατε με τα ψεύδη σας

Αλήθεια κυρία Δούρου πόσες οικογένειες επωφελήθηκαν από την προσφορά δωρεάν ηλ. ρεύματος; 10.000 όπως λέγατε; Φυσικά και όχι, Γιατί όμως δεν επωφελήθηκαν τόσοι όσοι λέγατε; Πέστε την αλήθεια στο λαό. Είχατε ανάγκη ένα ακόμη ψέμα ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: