9 Ιουν 2011

ΤΟ φορτίο της κ. Σοφίας...

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από τις χθεσινές συνομιλίες Παπακωνσταντίνου με τους "πράσινους" βουλευτές:



Η κυρία Σοφία Γιαννακά είπε ότι «δεν μπορούν οι 156 βουλευτές του ΠαΣοΚ να σηκώσουν το βάρος της χώρας και του ΠαΣοΚ. Δεν έχουμε την πολιτική νομιμοποίηση να πάθουμε ό,τι έπαθε ο Σόκρατες στην Πορτογαλία».

Το ερώτημα είναι: Αφού η κ.Γιαννακά, δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ιστορικής συγκυρίας, γιατί δεν πάει στο σπίτι της, ή έστω πίσω στη δημοσιογραφία; Καμιά φορά η παραίτηση είναι η πιο ειλικρινής στάση, αφήνοντας σε κάποιον άλλο – όχι τόσο …ελαφρύ – να «σηκώσει το βάρος της χώρας και του ΠαΣοΚ»

Όποιος δεν μπορεί, ας ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους του, (οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκουν στο κίνημα), για την τιμή που του έκαναν, κι ας γυρίσει στην προηγούμενη ζωή του.

Υ. Γ.: ΓΙΑΤΙ δεν ακολουθείτε το παράδειγμα των κ. κ. Μενεγάκη – Γερονικολού και Σία; Είδατε τι …ωραία έφυγαν μόλις διαπίστωσαν ότι δεν αντέχουν άλλο οι ώμοι τους για να σηκώσουν το βάρος της Κοινότητας; Ή έστω, επειδή ήταν …λίγο το βάρος της γι’ αυτούς, έψαξαν για κάτι πιο βαρύ… ΤΑ πράγματα, κυρία Γιαννακά μας, είναι πολύ απλά την σήμερον ημέραν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: