7 Ιουν 2011

Πόσο σοβαροί είναι;


Ο πρόεδρος του Εθνικού Κογκρέσο
 κ. Μανωλικάκης (δεξια) με τον πρόεδρο
της Κοινότητας Μόντρεαλ κ. Μπαλαμπάνο
 ΣΤΗΝ συνοδεία του Καναδού πρωθυπουργού κ. Χάρπερ στην Ελλάδα, συμπεριλαμβάνονταν και ο πρόεδρος του Εθνικού Κογκρέσο κ. Μανωλικάκης, από το Μόντρεαλ. Να τι γράφει, επί λέξη ο κ. Κρανιάς, για το θέμα: « …ο δικός μας πρόεδρος του Εθνικού Κογκρέσου Μανωλικάκης (εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι αν και στα χαρτιά έχουμε την «τιμή» να βρισκόμαστε στην θέση του προέδρου της επαρχίας του Οντάριο, δεν έχουμε συναντηθεί προσωπικά με τον πρόεδρό μας, φαντασθείτε πόσο σοβαροί είμαστε).!!!

(σ. π. Πέρα που γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά την (ΜΗ) …σοβαρότητά σας και από άλλες σας συμπεριφορές κ. Κρανιά, ας σταθούμε λίγο σε τούτη την περίπτωση. Υποτίθεται κ. Κρανιά ότι εκλεχτήκατε αντιπρόεδρος του Εθνικού Κογκρέσο και πρόεδρος της Επαρχίας του Οντάριο. Η εκλογή σας αυτή δεν έγινε συγχρόνως με την εκλογή του κ. Μανωλικάκη, από το ίδιο σώμα εκλεκτόρων; Πώς είναι δυνατόν να μην γνωρίζετε τον, συγχρόνως με σας, εκλεγέντα αντιπρόεδρο, ο οποίος αντικατέστησε τον παραιτηθέντα πρόεδρο κ. Γερονικολό ; Μήπως …απουσιάζατε κ. Κρανιά και απλά σας διόρισαν για να …γεμίσουν οι θέσεις; ΑΥΤΟ το Κογκρέσο παρέδωσε ο παραιτηθείς πρόεδρος κ. Γερονικολός όταν πήρε τη θέση του δικαστή; Μήπως με το να μας προτρέπετε να «φανταστούμε πόσο σοβαροί (ΔΕΝ) είστε», νομίζετε ότι …ξεπλένετε τα αμαρτήματά σας; ΓΙΑΤΙ δεν καταγγείλατε τόσο καιρό μέσα από την εφημερίδα σας την ουσιαστική ανυπαρξία του «Εθνικού Κογκρέσο», κ. Κρανιά; Και γιατί έστω και τώρα, δεν το κάνετε επίσημα αλλά το «στριμώχνετε» μέσα σε παρένθεση και σε εντελώς άσχετο με το Κογκρέσο, άρθρο; ΜΕΧΡΙ πότε θα (μας) …ταλαιπωρείτε ως παροικία και ιδιαίτερα ως αναγνώστες με την ενημέρωση του είδους αυτού κ. εκδότα; ΔΕΚΑ χρόνια δεν βλέπατε τι γίνεται στην Κοινότητα κι’ έρχεστε τώρα να …ομολογήσετε το …μερίδιο των λαθών σας και συγχρόνως να μας …συμβουλέψετε να τα …ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΟΥΜΕ και να πάμε μπροστά!!! Πάντως να είσθε σίγουρος κ. εκδότα ότι Φανταζόμαστε απόλυτα πόσο σοβαροί (ΔΕΝ) είσθε…!!!
Υ. Γ. Το γεγονός ότι στο συμβούλιο του Εθνικού συμμετάχουν (;) άλλα δυο μέλη του συγκροτήματός σας κ. Κρανιά, δεν έχει σχέση με την ...σοβαρότητα.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: