20 Ιουν 2011

Δεν άρεσε η αναφορά Δάγωνα!!!

ΤΗΝ ικανοποίησή του για την συμπεριφορά «των παιδιών» εξέφρασε μέσω …αντιπροσώπου του ο κ. βουλευτής. Η ικανοποίηση οφείλεται στο ότι η περίληψη των GLYNN Reports ήταν η καλλίτερη επιλογή που θα μπορούσε να γίνει.! Εκείνο που δεν του άρεσε, λέει, είναι η αναφορά του κ. Δάγωνα.!! Θα την ήθελε λίγο …μαλακότερη, αλλά δεν του βγήκε.!!!

Σκληρή ή μαλακιά κύριε βουλευτά μας, δεν έχει πλέον και μεγάλη σημασία. Τα στοιχεία που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας είναι καταπέλτης. Η εγκληματική κακοδιαχείριση και η διασπάθιση του κοινοτικού ταμείου, είναι πλέον κοινή διαπίστωση.! Και δεν αλλάζουν με Τ Ι Π Ο Τ Α .!! Εάν η σπατάλη των κοινοτικών χρημάτων έγινε άθελα, δίχως δηλαδή να γνωρίζετε τι κάνετε, έχουμε την διαπίστωση της μη ικανότητάς σας να διοικείτε… Εάν όμως έγινε εσκεμμένα, όπως λέγεται από μερικούς, κάτι που μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε, τότε έχομε μια καραμπινάτη κατάχρηση εξουσίας, ή έστω εγκληματικής αμέλειας, και θα πρέπει το ζήτημα να ελεγχθεί από αρμοδιότερους, ημών, ελεγκτές. Και μάλιστα θα πρέπει να το ζητήσετε ή και να το επιδιώξετε μόνος σας για να φύγουν μια για πάντα οι όποιες αιωρούμενες σε βάρος σας υποψίες μελλών της Κοινότητας. Τα «Ο γέγονε, γέγονε» και άλλες αρλούμπες δεν περνάν πλέον στον λαό της Κοινότητας, όπως αντιλαμβάνεσθε.

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, λοιπόν, Ferensic Auditor, όπως λέει και ο κ. GLYNN, με την δική σας προτροπή, ώστε να συνεχίσετε με άνεση το νέο δύσκολο έργο που πρόσφατα αναλάβατε, με την ψήφο του συντηρητικού-προοδευτικού λαού της περιοχής σας. ΣΑΣ το συνιστούμε ανεπιφύλακτα… Είναι προς το συμφέρον σας, έστω κι’ αν εσείς είστε υπεράνω …αυτού.!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια: