19 Ιουν 2011

Ξαφνικός θάνατος του Π. Βατικιώτη


O ΠΗΤΕΡ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
 ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ
 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ

Απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών και ύστερα από σύντομη ασθένεια, ο γνωστός ομογενής Πήτερ Βατικιώτης, καταγόμενος από την Λακωνία.

Ιδιοκτήτης του εστιατόριου και αίθουσας εκδηλώσεων Masters Bufeteria για πάρα πολλά χρόνια, ο Πήτερ Βατικιώτης σταμάτησε να εργάζεται τα τελευταία χρόνια, περνώντας το χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Καναδά. Μόνο που ο εν ζωή χρόνος ξεκούρασής του ήταν πολύ λίγος…
Τώρα ταξιδεύει ήδη για την αιώνια ανάπαυση…

Η κηδεία του θα γίνει από τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, την Δευτέρα στις 11 το πρωΐ, ενώ η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Κυριακή από τις 4:00 το απόγευμα Μέχρι τις 9:00 το βράδυ, στο Heritage Funeral κοντά στον Άγ. Δημήτριο.
Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...


1 σχόλιο:

Γιάνης είπε...

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πήτερ. Τον γνώρισα πριν 40 χρόνια περίπου. Τον έβλεπα πολύ τακτικά, τα τελευταία 10 χρόνια τον είδα μόνο μία φορά. Ήταν ένας απο τους σπάνιους ανθρώπους που γνώρισα στον Καναδά. Πράος, μειλίχιος, πάντα γελαστός, αισιόδοξος, ειλικρινής και πρό πάντων φιλικός και βοηθητικός για όλα και σε όλους. Υγεία στην οικογένειά του και να τον θυμούντε με όσα τους άφησε, όπως και εμείς.
Γιάνης