4 Ιουν 2011

Οι …αδιόρθωτοι.!!!


ΤΟΥΣ …φτύνουν κι’ αυτοί κοιτάζουν τον ουρανό και …αποφαίνονται: Ψιχαλίζει.!

Δεν μπορεί να είναι διαφορετικά… Ενώ διαπιστώνουν την αγανάκτηση του κόσμου της παροικίας μας, τον θυμό τους και ακόμα την οργή τους, για «τα φαιδρά και τα παράξενα που συνέβησαν στην κατασκευή του ….πολιτιστικού κέντρου», διαβάστε τι προτείνουν ως …συγκρότημα ή ως «Τηλεσκόπιο» ή ακόμα ως Κώστας Κρανιάς:


«Σε λίγες μέρες θα έχουμε Γενική Συνέλευση. Με πνεύμα απολογητικό, νηφάλιο και κοιτώντας το μέλλον με αισιοδοξία, ας καταμερίσουμε τις ευθύνες, ας τις καταχωνιάσουμε κάπου αντλώντας παραδείγματα και ας συνεχίσουμε με νέες πιο ελπιδοφόρες ιδέες».

Αντιλαμβάνεστε την πρόταση του κ. Κρανιά, αγαπητοί; Να …ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΟΥΜΕ κάπου τις ευθύνες της καταχρέωσης της Κοινότητας και να συνεχίσουμε με νέες ιδέες.!!!


ΓΙΑΤΙ, μωρέ, να τις καταχωνιάσουμε; Επειδή ΕΣΕΙΣ αποδώσατε τις ευθύνες ; Και επειδή αποδεχτήκατε τα δικά σας λάθη; Οι άλλοι στους οποίους αποδώσατε ευθύνες, τις αποδέχτηκαν; Μήπως θα πρέπει να αποδώσει τις ευθύνες κάποιος …περισσότερο αρμόδιος από σας και φυσικά να τις αποδεχτούν οι αίτιοι; ΔΙΟΤΙ αν δεν κάνουμε λάθος, εσείς μόνο σε κάποιες γριές που έμειναν πίσω στα χωριά μας ΔΕΝ αποδώσατε ευθύνες.!!! ΟΛΟΙ οι άλλοι, κατά τη γνώμη σας, φταίξαμε, άλλος λίγο και άλλος πολύ.!!! Και περισσότερο ο ...Χατζηπετρής.!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: