28 Ιουν 2011

Στα περί επιστολής, ...τέλος.!

Γράφει ο κ. Κ. Κ., απευθυνόμενος
στον κ. Δρακόπουλο:

«Τώρα όσον αφορά τις δικές σας πικρίες και απογοητεύσεις με το διοικητικό συμβούλιο, μην τις αφήνετε να στερήσουν την αγάπη σας για την Ελληνική Κοινότητα. Τα χρήματα που με προθυμία προφανώς θα δίνατε για τις δικαστικές έρευνες και την κάθαρση που ζητάτε, καλύτερα να τα διαθέσετε για την σωτηρία της Κοινότητας. Απλώς μια υπόδειξη κάνουμε χωρίς καμία προκατάληψη. Την περιμένουμε.»

(σ. π. Τι εννοείτε με την «σωτηρία της Κοινότητας» κ. Κρανιά; Γιατί έφτασε στο σημείο αυτό; Να μη μάθουμε ποτέ ποιος ευθύνεται για την κατάσταση αυτή; Κι’ αν δεν μάθουμε, δεν νομίζετε ότι μετά την …σωτηρία της θα βρεθεί κάποιος άλλος, …άγνωστος, να την υπερχρεώσει, με τη μέθοδο της διασπάθισης του χρήματός της, ξαναμοιράζοντάς το προς πάσα κατεύθυνση, -μηδέ υμών εξαιρουμένων-, ώστε να ξαναφτάσουμε στο σημερινό επίπεδο; Δεν νομίζετε ότι με το …κουκούλωμα των ό, ποιων υπεύθυνων για την κατάντια της, όλο και θα αναπαράγονται τοιούτοι ...υπεύθυνοι; (τέτοιες κουφάλες ήθελα να πω, αλλά η …ανατροφή μου δεν μου το επιτρέπει…)


ΈΤΣΙ, λοιπόν, κ. Κρανιά, πρώτα οι 50, 70 ή 100 χιλιάδες (οι οποίες ΔΕΝ σώζουν την Κοινότητα) για την έρευνα και αποκάλυψη των υπευθύνων, ώστε να μην ξανατολμήσουν κάτι τέτοιο, οι ό, ποιοι μελλοντικοί, επίδοξοι, επιβήτορές της, και ύστερα η σωτηρία της, αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο…


Ομολογήσατε κ. Κρανιά το μερίδιο της δικής σας ευθύνης, αφήστε να αποκαλυφτούν και όσοι δεν τολμούν να ομολογήσουν την ευθύνη τους και ύστερα βλέπουμε… Εσείς κ. Κρανιά όλα αυτά τα χρόνια εισπράττατε –δικαίως ή αδίκως – κάτι από το ταμείο της, ενώ κάποιοι άλλοι μόνο έδιναν, ώστε τώρα να πονούν λίγο παραπάνω… Αφήστε τους, λοιπόν, να διαθέσουν τα χρήματά τους στην έρευνα και ύστερα να είστε σίγουρος ότι θα βρεθούν χρήματα για την …σωτηρία της, καθ’ ότι είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που δίνουν, παρά αυτοί που (της) …τα παίρνουν !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: