2 Ιουν 2011

Γ) Το φταίξιμο των …άλλων #1


ΣΤΟ τρίτο …διαμέρισμα των σχολίων του για την έρευνα Δάγωνα γύρο από το … «Πολιτιστικό Κέντρο» με τίτλο «Το φταίξιμο των άλλων», ο κ. Κρανιάς αναφέρεται σε όλους όσοι, κατά την γνώμη του υποθέτουμε, ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση της Κοινότητας… και γράφει:

«Ξεκινάμε πρώτα από αυτούς που από την αρχή δεν ήθελαν το έργο και το πολέμησαν με κάθε τρόπο. Ήταν οι Κασσάνδρες που μπορεί να ήταν λίγοι αλλά είχαν δυνατή φωνή και έσπειραν ζιζάνια παντού. Σήμερα θριαμβολογούν χωρίς να αισθάνονται το κακό που έκαναν»…

(σ. π. Θα είχατε απόλυτο δίκιο κ. Κρανιά, εάν την εποχή κατά την οποία οι παραπάνω κύριοι άρχισαν να εκφράζουν την διαφωνία τους, είχε εδραιωθεί η δικτατορία στην Κοινότητα. Αυτό …δυστυχώς για τον οργανισμό, έγινε λίγο αργότερα. Τότε που αποφασίζονταν και διατάζονταν η απαγόρευση κυκλοφορίας κάποιων εντύπων στους κοινοτικούς χώρους, η απαγόρευση κάποιων δημοσιογράφων να επισκέπτονται τους κοινοτικούς χώρους και βέβαια οι μηνύσεις και αγωγές κατά κάποιων εξ’ αυτών.!!!
Το χειρότερο απ’ όλα ήταν και παραμένει, η αδιαφορία των υπολοίπων … «συναδέλφων» στις συμπεριφορές αυτές. Φαίνεται πως όσο λιγότεροι αρεστοί τόσα περισσότερα στο …πουγγί, χωρίς ντροπή, βέβαια.!!!
Και σωστά κάποιοι δεν ήθελαν το έργο κ. Κρανιά, διότι είχαν παραπάνω μυαλό από σας και τους ηγέτες της Κοινότητας ώστε να μπορούν να δουν μακρύτερα και καλλίτερα τα πράγματα και τις οικονομικές της δυνατότητες..! Συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις κ. Κρανιά, κάποιοι ...εργαζόμενοι να έχουν, λίγο ή και πολύ, περισσότερο μυαλό από τα αφεντικά τους και φυσικά από κάποιους προϊσταμένους τους. Τι να κάνουμε; ΠΑΝΤΩΣ το ότι πρόβλεψαν σωστά και το είπαν σε όλους μας, δεν νομίζουμε ότι πρέπει να τους το χρεώσουμε στα εναντίων τους… Έτσι δεν είναι; Και πώς είναι δυνατόν να θριαμβολογούν για το κακό που έκαναν όπως λέτε, αφού και τον χρόνο τους διαθέτουν και χρήματά τους χαρίζουν και την δυνατή φωνή τους χρησιμοποιούν, στην πραγματικά τιτάνια προσπάθεια της τωρινής διοίκησης; Ατυχέστατη η …φωτογράφησή τους, λοιπόν, μέσα από τα γραφτά σας… Σύμφωνοι;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: