6 Ιουν 2011

"Τελετή Απονομής πτυχίων"...


Διαβάστε τι γράφει ο Θ… μπαίχτης,στην Πορεία:

« Καταπληκτική επιτυχία είχε η τελετή απονομής πτυχίων των Αποφοίτων της Θεολογικής μας Ακαδημίας. Περισσότεροι από 600 άνθρωποι παρακάθησαν στο δείπνο. Όπως κάθε χρόνο, ήταν μια αξέχαστη βραδιά με θαυμάσιες ομιλίες και ύμνους και τραγούδια που έψαλαν και τραγούδησαν όλοι οι άνθρωποι μαζί».

(σ. π. Για ποια απονομή πτυχίων μιλάτε μωρέ; Ένα ήταν όλο κι’ όλο.! Και ποια η …σοβαρότητα του γεγονότος, ώστε να …επιστρατευθούν τόσοι …άνθρωποι που λέτε και σεις; Υπήρχε περίπτωση να παραβρεθούν και …μη άνθρωποι; Ή μήπως παρευρίσκονταν και δεν τους είδαμε; (τουλάχιστον στη φωτογραφία)… Το ότι παρακάτω ομολογείται η αποφοίτηση ΕΝΟΣ και μόνον σπουδαστή, δεν σας απαλάσει από την …προσπάθεια της μικροαπάτης.!
ΕΝΑ, σχεδόν, εκατομμύριο δολάρια …ξαφρίζετε από την παροικία κάθε χρόνο για την Ακαδημία σας από την οποία τελικά αποφοιτά ΕΝΑΣ μαθητής κάθε χρόνο και ο οποίος συνήθως ΔΕΝ ακολουθεί την οδό της ιεροσύνης, κλάδο για τον οποίο ξοδεύτηκαν τα εκατομμύρια για να σπουδάσει.!!! ΩΣΤΕ ύστερα από δέκα τόσα χρόνια Ακαδημίας και εκατομμυρίων δολαρίων, να ΜΗΝ έχουμε αρκετούς ιερείς να καλύψουν τις ανάγκες των 80 εκκλησιών, επιστρατεύοντας τους εξαναγκασθέντας εις συνταξιοδότηση – λόγω 65ετίας-ιερείς… Κατάντια της Σ Ω Τ Η Ρ Ι Α Σ διοίκησης της καναδικής Μητροπόλεως…) Α Μ Η Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: