15 Ιουν 2011

Καθυστεριμένα…



Προεδρεύοντες και αντιπροτίνοντες,
όλοι για το ...καλό μας!!!
ΕΙΠΑΜΕ να μην ασχοληθούμε με τη Γ. Συνέλευση της Κοινότητας διότι θα’πρεπε να γράψουμε και για το αποτέλεσμα, εφ’ όσον τα ρεπόρτς τα είχαμε λίγο – πολύ παρουσιάσει. Βλέπετε ότι όταν κάποιος θέλει ν’ αγιάσει δεν τον αφήνουν οι …διαόλοι .! (διάολοι είναι τα σχόλιά σας).


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ, λοιπόν, η Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκαν τα Reports τόσο του κ. Δάγωνα από τον ίδιο, όσο και τα Glynn, από τον ταμία της Κοινότητας. ΤΗΝ παράσταση βέβαια …έκλεψε ο Γιάννης Δάγωνας με την εμπεριστατωμένη έρευνα την οποία έκανε – και το γνωρίζουμε όλοι – και φυσικά η γνώμη της εταιρίας Glynn, ότι χρειάζεται περεταίρω έρευνα στα στοιχεία της Κοινότητας για την κατασκευή του έργου του «πολιτιστικού κέντρου»…


ΑΠΟ τις δυο αναφορές, ο γιατρός Τάσος Δρακόπουλος πρότεινε να συνεχιστεί η έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί τι πράγματι έγινε και, ενώ ξοδεύτηκαν τόσα χρήματα, το «Κέντρο» παραμένει ημιτελές και ετοιμόρροπο, ενώ η κοινότητα βρίσκεται πλέον στο βυθό, αναπνέοντας με …καλαμάκι.!


ΚΑΙ ενώ η πρόταση του γιατρού εισέπραξε τα χειροκροτήματα των 148 από τους 156 παρόντες, ο προεδρεύων της Συνέλευσης με τον δικό του ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο, κατάφερε να την «πνίξει» κυριολεκτικά, πειθόμενος της κείνων …εντολές.! Και φυσικά λόγω ανεπάρκειας για μια τέτοια θέση, όταν τα θέματα είναι σοβαρά.! Επιπλέον, για να γίνει …σκρού απ η όλη διαδικασία και γενικότερα η Συνέλευση, βοήθησε ο …κολλητός του με την αντιπρόταση να καταγγείλουμε την Κοινότητα στα όργανα της καναδικής κυβέρνησης, η οποία και θα αναλάβει τον περαιτέρω έλεγχο.!!!

Δηλαδή, για να βγάλουμε-ίσως- το μάτι κάποιου, βγάζουμε πρώτα τα δικά μας.! Ή καλλίτερα για να κάψουμε τον ψύλλο βάζουμε φωτιά στο στρώμα ή ακόμα και στην καλύβα.!!

ΤΙ να γράψουμε, λοιπόν, για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ των …σωτήρων μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: