24 Μαρ 2010

Δειλός και θρασύς χωρίς ντροπή....

Ένα ακόμα σχόλιο προς τέρψιν των αναγνωστών... Ανώνυμος είπε... Oraios Megale,Tsimpises opos to perimename. Anikeis tora stin megali omada ton "AXION" tis epikinonias...Kontos, Saras, Gegios kai Peridromos(XG)!!! Afise to Sklavo, to Maniatako, to Krania, ton Avrami, ton Trialoni, ton Koutina, ton Mandala kai kati alla paidia isixous. To mono sigouro einai oti se liges evdomades kataferes na xaneis ton elenho sou. Dystixos tora mathane oloi afta pou emeis gnorizoume edo kai dekaeties gia sena. Dilos kai thrasis xoris ntropi. Sigoura stin exoune stimeni. Sinharitiria Syntrofe!!!!!Enas Palio sou Filos. Θα προσπαθήσουμε να ...μεταφράσουμε το παραπάνω κείμενο, στην ελληνική γλώσσα, (αφού ο ...συγγραφέας του δεν την κατέχει), ώστε να μπορέσουν ό,λοι οι ομογενείς να απολαύσουν ένα ακόμα, μεστό νοημάτων και ...ατράνταχτων επιχειρημάτων, σύγγραμμα... ενός ανώνυμου αλλά καλου συγγραφέα -Δημοσιογράφου Γράφει, λοιπόν:
  • " Ωραίος μεγάλε, Τσίμπησες όπως το περιμέναμε. Ανήκεις τώρα στην μεγάλη ομάδα των "ΑΞΙΩΝ" της επικοινωνίας.. Κόντος, Σάρας, Γκέγκιος, και Περίδρομος (XG) !!!
  • Άφησε τον Σκλάβο, τον Μανιατόκο, τον Κρανιά, τον Αβράμη, τον Τριαλώνη, τον Κουτίνα, τον Μανταλά και κάτι (!) άλλα παιδιά ήσυχους."

(σ.π. Πιθανόν, θα έχετε τους λόγους σας για τον διαχωρισμό των ΜΜΕ σε δυο ομάδες. Μήπως θα ήτο εύκολο να τους μάθουν και οι αναγνώστες; Τσίμπησα σίγουρα ως μέλισσα και όχι ως ...μύγα όπως εσείς... Επίσης εκείνον το φουκαρά τον Χαμπος γιατί τον αγνοείτε, ανόητε; Μήπως ανήκει στα "κάτι" και δεν το κατάλαβα;

  • "Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε λίγες εβδομάδες κατάφερες να χάνεις (ή να χάσεις;) τον έλεγχό σου. Δυστυχώς τώρα μάθανε όλοι αυτά που εμείς γνωρίζουμε εδώ και δεκαετίες για σένα"...

(σ.π. Γιατί ...Δυστυχώς, αγαπητέ; Δεν γνωρίζετε το "κάλιο αργά παρά ποτέ";)

  • "Δειλός και θρασύς χωρίς ντροπή. Σίγουρα στην έχουνε στημένη. Συγχαρητήρια Σύντροφε!!!!!"

(σ.π. Εδώ πράγματι, τα (παραπάνω) επιχειρήματά σας στην κριτική των κατά καιρούς, απόψεών μου, είναι ...αδιαμφισβήτητα !!! Τι άλλο να πω ;;;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bravo Megale,
Vlepo tsimpises pali. Etsi se thelo. Se ligo kai me vlastimies (gia tis opies eisai gnostos). Na sou doso k,ego mia symvouli; Vour gia PSIXIATRO, VOUR... Pes tou oti eisai dilos ktl...
Enas Palios sou Filos

Ανώνυμος είπε...

Επώνυμε Περίδρομε και Ανώνυμε Ιδιοκτήτη,

Παραθέτω μερικές αράδες σαν σχόλιο σε απάντηση προς το «Παχύ έντερο», τον θλιβερό εκείνο Χατζηαβάτη της ζωής, σε χυδαία γλώσσα σχολιαστή σε μερικά από τα πρόσφατα δημοσιεύματα σου.

Θλιβερέ χατζηαβάτη,

...Γράφεις με Λατινικούς χαρακτήρες τους οποίους επίσης γελοιοποιείς. Προφανώς δεν είσαι Ελληνας για δύο λόγους, ο πρώτος είναι ότι η Ελληνική γλώσσα δεν έχει ανάγκη της Λατινικής για αυτον που τη ξέρει, αλλά εσύ την μόνη γλώσσα που χρησιμοποιείς είναι η φυσική σου για να...γλείφεις. Δεύτερον, είναι αδιανόητο ένας Ελληνας να ξεπέσει τόσο χαμηλά.
Επαγγελματίας νεροκουβαλητής, φυσικά στερούμενος σπονδυλικής στήλης, που εκτελείς εντολές των ομοίων σου της συνομοταξίας των ασπονδύλων, που συνηθίζουνν να επιλέγουν διεφθαρμένες συνηδήσεις σαν του λόγου σου για να μειώνουν τους άξιους συμπαροίκους τους.
Οτι και να γράψεις, τα σκάνδαλα που προσπαθείς να καλύψεις θα παραμείνουν σκάνδαλα, η ανικανότης των μεντόρων σου θα παραμείνει ανικανότης.
Μας αναγκάζεις, να υφιστάμεθα ότι το ποιό χυδαιο έχει να παρουσιάσει η ανθρωποειδής φύση σου, διότι είσαι ανάγωγος και δεν έχεις τίποτα καλλίτερο να μας δείξεις.
Ένα θλιβερό άθυρμα και ράκος της ζωής που συμφωνεί και σκύβει το κεφάλι όταν οι αφέντες σου εισηγούνται, μέλος της λέσχης των διανοητικά αναπήρων, εκείνων που είναι τόσο αφελείς και ανεγκέφαλοι, αλλά που έχουν όμως την θεμελιώδη δυνατότητα να αντιδρούν στους θορύβους και στο φώς, δυνατότητα που κατέχουν άλλωστε και οι ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ.
Ανυπόστατε και γελοίε, πέρα απο την νόθευση της συνείδησης σου έχεις φαίνεται και την δυνατότητα σκέπτεσε και να ενεργείς με το «παχύ έντερο», με το να υπηρετείς τα συμφέροντα εκείνων που σε ταίζουν.
Και βέβαια σε τέτοιο σκεπτικό πρέπει να συνυπάρχουν ο σαδισμός με τον μαζοχισμό, αλλά και τα δύο αυτά εξ’ αντικειμένου αντίθετα στοιχεία, αποδεικνύουν με χαρακτηριστική ακρίβεια την νηπειώδη διχοτομημένη συνείδηση εκείνου που άδραξε την πέννα για να γίνει άνθρωπος και να αποδείξει το αναπόδεικτο, οτι δηλαδή δεν είναι ΑΜΟΙΒΑΔΑ.

Ντροπή σου χαμερπή και χυδαίε

Ανώνυμος είπε...

Γεια και Χαρά Σύντροφε,
Η αντικειμενικότητα ταυτίζεται επαγγελματικά με σοβαρή δημοσιογραφία οπός και η λασπολογία και η συκοφαντία ταυτίζεται με τους κομπλεξικούς. Οι σκοποί των κομπλεξικών είναι γνωστοί σε λίγους. Ευτυχώς... Εσύ Ο Δειλός τόλμησες και έγραψες...για τον Κοντο, για τον Γκεγκιο και για τον Σάρα... Έχεις επανειλημμένα ξεχωρίσει τα ΜΜΕ και σ, ενοχλεί που το έκανα και εγώ. Τώρα ένας απ, αυτούς απαντάει κρυφά ενώ δεν τον φτάνει το δικό του Πορτάλ. Δηλώνει ότι το πείραξαν τα λατινικά. Ομιλεί για ανικανότητες, για μέντορες και για σκάνδαλα. Μόνον ένας πραγματικά πειραγμένος εγκεφαλικά θα μπορούσε να βγάλει τέτοια συμπεράσματα. Είναι γεγονός ότι μεγάλωσε στα πεζοδρόμια του Πειραιά ώμος ξεπερνάει κάθε λογική ο άνθρωπος. Ως αφορα το αν είμαι Έλληνας το γνωρίζουν τα παιδιά που υπηρετήσαν τη Πατρίδα μαζί μου. Μπορεί να μην είμαστε επιστήμονες, ώμος όταν μας χρειάστηκε η Πατρίδα εμείς δώσαμε τα νιάτα μας. Ως αφορα τους εθελοντές που έχουν προσφέρει, προσφέρουν και θα προσφέρουν στην Κοινότητα τους αξίζουν συγχαρητήρια. Εγώ δεν ήμουνα ποτέ υποστηριχτής των ομάδων. Άλλοι έκαναν Θεούς το Μεγάλους Πρόεδρους της εποχής...Καραντωνη, Φουσια και Μενεγακη. Τουλάχιστον όμως, είχανε το ανάστημα να αναλάβουν ευθύνες. Σύντροφε που είσαι ‘Κοινοτικός’, γιατί επιμένεις να παραμείνεις στην ομάδα... με τον Κοντο, τον Γκεγκιο και τον Σάρα;
Ένας Παλιός σου Φίλος

Ανώνυμος είπε...

Αντίο Σύντροφε,
Η γυναίκα επέμενε να γιορτάσουμε το Πάσχα στο χωριό μας. Φεύγουμε νωρίς εφέτος για την Πατρίδα. Τα ξαναλέμε το Σεπτέμβρη εκ, τος και αν καταφέρω να βάλω ίντερνετ. Καλό Πάσχα σε σένα και στους φίλους στη Βουλή.
Ένας Παλιός σου Φίλος