8 Μαρ 2010

Τρώμε τη ...σκόνη τους

"(και φάτε τη σκόνη μας...)" μας προτρέπουν, τελικά, τα παιδιά του συγκροτήματος μιας και μάλλον δεν έχουν τίποτα άλλο επί το ...πνευματικότερο να μας προσφέρουν μέσω των Μ.Μ.Ε που ελέγχουν... Γράφουν λοιπόν:
  • "Έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας παλληκαράδες (της φακής) να διανύσετε μαζί μας..."Ανώνυμοι" και επώνυμοι σας παρακαλούμε αναλύστε κάθε μας λέξη, ξεφυλλίστε όλες τις σελίδες μας (και φάτε τη σκόνη μας...), δεν ξέρετε τι καλό μας κάνετε. Η διαστροφή σας, κινητήρια δύναμή μας. Σας δίνουμε λόγο ύπαρξης."...
(σ.π. Είναι αλήθεια ότι παρακολουθούμε τα παροικιακά έντυπα, για να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη μας στην ελληνική γλώσσα - μιας και τα ελληνικά έντυπα είναι λίγο ακριβούτσικα - και βέβαια να έχουμε μια κάποια ενημέρωση στα παροικιακά πράματα. Στην προσπάθειά μας αυτή διαπιστώσαμε ότι ούτε τη γλώσσα μπορούμε να καλλιτερέψουμε, αλλά και η παροικιακή ενημέρωση είναι τόσο ...παραποιημένη, όσο και κακοποιημένη. Το χειρότερο για μας τους ομογενείς είναι ότι όχι μόνο γνωρίζουν οι "δημοσιογράφοι" ότι μας σερβίρουν "σκόνη" αλλά μας προτρέπουν κι΄όλας να τη ...φάμε ! Έτσι, χωρίς αιδώ !! Κι΄αυτό επειδή τους διαβάζουμε..!!!) Και συνεχίζουν τη ...σκόνη τους με τα εξής:
  • "Η διαστροφή σας κινητήρια δύναμή μας. Σας δίνουμε λόγο ύπαρξης. Συνεχίζετε να μας διαβάζετε και με κακία να "δυιλίζετε τον κώνωπα ". Εξ΄αιτίας των αναλύσεών σας, κύριοι μυαλοπώλες μείνατε στο περιθώριο, και πάντα ένα βήμα πίσω μας"...
(σ.π. Ειλικρινά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι κινητήρια δύναμή σας είναι η διαστροφή!!! Θα συνεχίσουμε για λίγο ακόμα να σας ...μελετούμε και να διυλίζουμε (με κακία) το κουνουπάκι το καϊμένο, μήπως και βελτιωθείτε λίγο και στη γλώσσα, (έστω και ..μάταια, λόγω ...διαστροφής), ενώ στην περίπτωση ...Πρόξενος - Αναγνώστης κ. λπ. το αρπάξατε αμέσως το υπονοούμενο... Ο περίδρομος βοηθάει κι΄ας μην το ...αντιλαμβάνεστε!!! ) Υ.Γ. Ευτυχώς που είμαστε, όχι ένα αλλά πολλά βήματα μακρυά σας... Αμήν..

Δεν υπάρχουν σχόλια: