23 Μαρ 2010

Μια απάντιση ανώνυμου...

Επιτέλους, αποκτήσαμε (καιρός ήταν) και έναν ...μόνιμο επισκέπτη του Blog, με απαντήσεις σε γραπτά μας, συμβουλές για την υγεία μας, και διάφορες άλλες ...ενδιαφέρουσες σκέψεις του.! Αναδημοσιεύουμε το ενδιαφέρον αυτό κείμενο για όσους δεν μπορούν να το διαβάσουν από τη θέση των σχολίων... Άπολαύστε το: Ανώνυμος είπε... Αγαπητέ κ. Συντάκτη, Σίγουρα η μανία που έχεις με τον Κώστα του ‘Τύπου’ θα σ, έχει προβληματίσει. (σ.π. Όποιος κατάλαβε, τι με προβλημάτισε, ας μας το πει...) Βέβαιος υπάρχει λύση άλα θα χρειαστεί να υποχωρήσεις από τον εγωισμό σου και να ζητήσεις βοήθεια από ψυχίατρο. (σ.π. Τι εννοείτε με το "βέβαιος" και με το "άλα";) Ίσος το έχεις κάνει είδη. (σ.π. Δεν μας λέτε, με τι είναι ίσος; Mε το πνεύμα σας, ή το ανάστημά σας;) Αν όχι για μήλα με τους συνάδελφους σου (ΓΚ και ΤΣ των ΜΜΕ) μήπως βρείτε τιμή ομαδική. (σ.π. Τους μίλησα, Όχι για μήλα, αλλά για ...πορτοκάλια) Έτσι να γλιτώσετε και κάποια φράγκα που σας λείπουν. (σ.π. Αυτό το "σας λείπουν" είναι πράγματι ...στοιχειώδες επιχείρημα.) Ο Γιώργος σας χαίρεται άλα δεν είναι και χαζός να σας δώσει αυτά που του αρέσει να τα χάνει. (σ.π. Μια τέτοια πρόταση, μόνον εσείς και ο Μπαμπινιώτης θα μπορούσε να συντάξει) Άλλωστε δεν θα τον άφηνε η δικιά σου. Τον φοβάται και θα τον προστάτευε σίγουρα. ( σ.π. Ο ...φόβος προστατεύει τα έρμα, ...έρμε μου!!!) Το περίεργο είναι πως ο Παππας που σε λατρεύει τώρα ξέχασε τη ζημιά που του κάναμε και έχασε τη μεγάλη θέση στο άλλο μας σπίτι. (σ.π. Έχετε περισσότερα, του ενός, σπίτια με παπάδες που λατρεύουν, έχετε θέσεις, είστε και ζημιάρηδες; Μπράβο σας). Ευτυχώς είχαμε τη Σοφία αλλιώς δεν θα μπορούσε να είναι υποψήφιος σήμερα. ( σ.π. Πάντα πιστεύαμε στη Σοφία, την Ελπίδα και την Αγάπη, των έξυπνων ανθρώπων, όπως εσείς...) Θα χάναμε ένα σπουδαίο Γραμματέα στη Κοινότητα. (σ.π. Αν γνωρίζει ανάγνωση και γραφή, γιατί να τον χάσετε;) Καλό θα ήταν όμως να μας ενημέρωνε κάποιος γνώστης των Κοινοτικών Πραγμάτων για na μάθουμε τελικά και κάποια αλήθεια και όχι μόνον τις σαχλαμάρες του κάθε Περίεργου (Συγνώμη....Περίδρομου). (σ.π. Απευθυνθείτε στα ΜΜΕ της παροικίας, (Σκλάβος, Κρανιάς, Μανιατάκος, Γκέκιος, Σάρας), αυτοί ξέρουν. Αν δεν τους εμπιστεύεστε, βουρ για Γερονικολό, Κακαγιάννη, Μάνιο, ακόμα και Μενεγάκη...), κάτι θα έχουν να σας πουν.. Μήπως σου την έχουνε στημένη φίλε; Ένας Παλιός σου Φίλος (σ.π. Στον ...κατάλογο των πάντοτε, νυν και αεί, φίλων μου, Δεν υπάρχετε. Ως εκ τούτου δεν αντιλαμβάνομε την επιμονή σας, στην ίδια ...υπογραφή ! Εξ' άλλου, φίλους λεχρίτες, δεν είχα ποτέ... Γκέκε;)

Υ.Γ. Τέλος, μπορεί, τα ψώνια της μαρκέτας και της δημοσιογραφίας, να είναι βαρετά αλλά έχουν και την πλάκα τους...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Oraios Megale,
Tsimpises opos to perimename. Anikeis tora stin megali omada ton "AXION" tis epikinonias...Kontos, Saras, Gegios kai Peridromos(XG)!!!
Afise to Sklavo, to Maniatako, to Krania, ton Avrami, ton Trialoni, ton Koutina, ton Mandala kai kati alla paidia isixous. To mono sigouro einai oti se liges evdomades kataferes na xaneis ton elenho sou. Dystixos tora mathane oloi afta pou emeis gnorizoume edo kai dekaeties gia sena. Dilos kai thrasis xoris ntropi. Sigoura stin exoune stimeni.
Sinharitiria Syntrofe!!!!!
Enas Palio sou Filos.