11 Μαρ 2010

Η Ρόδος και το ...Πήδημα

ΜΕ τίτλο "Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα" οι ψιθυριστές του "Τύπου" προσπαθούν να πουν κάτι, λίγο ακαταλαβίστικο, (λες και τα άλλα τους τα καταλαβαίνουμε!) το οποίο θα προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε.. Γράφουν λοιπόν:
  • Άντε να δούμε πόσοι από αυτούς που ανώνυμα λένε και γράφουν ό,τι δεν τολμούν να υποστηρίξουν εν τη ομηγήρη, αν θα έχουν τα γκάτς (που λένε και οι Εγγλέζες) να "πάρουν" την Κοινότητα. Κατεβάστε συνδιασμό, αν σας βαστάει, να δούμε πόσα απίδια χωρά... το κεφάλι σας!
(σ.π. Τι μπορούμε να υποθέσουμε τώρα; Πρόκληση με την μη τόλμη και τα "γκάτς", ώστε να ...τολμήσουν κάποιοι να "πάρουν" την Κοινότητα και να τους απαλλάξουν από τα ...καθήκοντα των 10.5 εκατομμυρίων $ του χρέους; Ή μήπως εισακούστηκαν οι ...παρακλήσεις μας και η τωρινή διοίκηση θέλει (ως συνδυασμός) να ...ολοκληρώσει το έργο της και να είναι αυτοί που θα εγκαινιάσουν το νέο Πολιτιστικό Κέντρο; Αυτό το τελευταίο συμπεραίνεται και από τα παρακάτω που γράφουν:
  • "Και που είστε, μάγκες της ...πιθαμής, εδώ θα είμαστε όταν μετά δεν θα έχετε πού να κρυφτείτε, τώρα που ξέρουμε και ποιοι είστε. Τολμάτε και απειλείτε κιόλα, πως μετά τις 18 Απρίλη θ' αλλάξουν πολλά. Σίγουρα για σας και τους ομοϊδεάτες σας, πολλά θ' αλλάξουν..."
(σ.π. Άντε τώρα να αναλύσει κάποιος το παραπάνω ...πόνημα ώστε να δώσει στους αναγνώστες μια κάποια ερμηνεία ! Πάντως σίγουρα μετά τις 18 θ' αλλάξουν πολλά. Ή θα καταρρεύσει η διοίκηση ...ως χάρτινος πύργος, ή θα πέσουν οι μάσκες τους ...ούτως ή άλλως...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: