22 Μαρ 2010

Ένα γίδι στον αέρα!

Με πρωτοσέλιδο (!!!) άρθρο του, και τίτλο "Ένα "Γίδι" στον αέρα!" ο κ. εκδότης του "Ελληνοκαναδικού Τύπου", δίνει κάποια δημοσιογραφικά μαθήματα, στους ιδιοκτήτες του ραδιοφωνικού σταθμού 1690 ΑΜ . Και καλά κάνει... Γράφουν, λοιπόν:
  • "Όταν οι ιδιοκτήτες ενός ραδιοφωνικού σταθμού, προσλαμβάνουν κάποιον και του δίνουν "μικρόφωνο" για να βγαίνει στον αέρα, θα πρέπει να του μαθαίνουν πρώτα τους στοιχειώδεις κανόνες λειτουργίας ενός Ραδιοφωνικού σταθμού στον Καναδά, δεν είναι δικαίωμα κανενός, αλλά "Προνόμιο" που δίνεται από την πολιτεία, μαζί με τους δεοντολογικούς κανόνες λειτουργίας του. Ένας από τους βασικότερους είναι ο Σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια."
(σ.π. Κι' όταν πιάνεις πένα, να γράψεις κάτι δημόσια, πρέπει να γνωρίζεις γραφή, (συντακτικό και ορθογραφία) αλλά ...κάποιοι τα θεωρούν ...επουσιώδη, εν ανεπαρκεία, ώστε να ..."γράφουν" χωρίς "σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια" κ. εκδότα. Τι να κάνουμε; Εκείνα τα εισαγωγικά στο μικρόφωνο, τι τα θέλατε; Αλλά και όλη η πρόταση τι εννοεί; Ποιο "δεν είναι δικαίωμα κανενός" και ποιο είναι (του κανενός;)το "προνόμιο";) ΣΤΗ συνέχεια γράφουν για κάποιον ¨τυπάκο της πρωϊνής ζώνης" (μπρρρρ), ο οποίος τόλμησε να έχει γνώμη κατά των μέτρων της κυβέρνησης Παπανδρέου και του ιδίου προσωπικά... Ε, δημοκρατία έχουμε, τι να γίνει; Και σεις γράφετε χωρίς γνώσεις,. !Αλλά δημοκρατία, είπαμε... Ο "τυπάκος" είναι "Γίδι" "τζιτζιφιόγκος" και "λεχρίτης" επειδή ο Παπανδρέου "έζησε ένα διάστημα μαζί σας εδώ στο Τορόντο"; Όμως του χρειάζεται ένα ...ΣΔΟΕ, για την καθυστέρησή του να γίνει ...σπερματοζωάριο !!! Σωστή η αναφορά σας στο "Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο" και τις "άλλες διαδικασίες". Το έκανε και ο Μενεγάκης στην αφεντιά σας, με ..."επιτυχία" !!! Βουρ, λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: