3 Μαρ 2010

Ε, όχι και "Υπό διωγμό;"

ΜΕ τίτλο "Υπό διωγμό", περιγράφει μια εξέλιξη της εκπομπής "Ομογενειακό Βαρόμετρο", όταν ο κ. Ανδρικόπουλος, τάραξε τα νερά στην πορεία της συζήτησης, αναφερόμενος σε μια προσωπική του εμπειρία, λέγοντας ότι:

  • "Βρέθηκα στην τακτική Γενική Συνέλευση της Τοπικής Οργάνωσης της Ν. Δ. για καθαρά δημοσιογραφικούς λόγους, όταν ξαφνικά τέθηκε από το προεδρείο, θέμα παραμονής μου εκεί. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Αισθάνθηκα προσβεβλημένος και έφυγα από την αίθουσα χωρίς να γνωρίζω εάν πράγματι έγινε ψηφοφορία, για το εαν θα έπρεπε να παραμείνω ή όχι".

ΓΙΑΤΙ ρε παιδιά τόσος θόρυβος για την αποπομπή σας από μια συνεδρίαση μιας ομάδας ανθρώπων και πολύ περισσότερο μιας κομματικής οργάνωσης η οποία προφανώς θά΄θελε να κρατήσει κάποια πράγματα ...εν οίκω. Τόσο κακό είναι αυτό; Απ΄ότι θυμάμαι, εσείς ως εκδοτική ομάδα, ουδέποτε μας καλέσατε να παρακολουθήσουμε έστω και μια από τις συνεδριάσεις σας. Γιατί; Σε τέτοιες συναθροίσεις ΔΕΝ μπαίνουμε επειδή βρήκαμε πόρτα ανοιχτή... Ένα τηλεφωνηματάκι πριν, στον αρμόδιο, δεν βλάπτει. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν "μια άτυχη στιγμή του προεδρείου" αλλά συνειδητή ενέργεια, προστασίας κάποιων εσωκομματικών διεργασιών. Μπορεί να βρεθήκατε πολλές φορές στο ΠΑΣΟΚ και σε άλλες οργανώσεις, χωρίς να τους ενόχλησε η παρουσία σας, αλλά στην συγκεκριμένη συνεδρίασή της η Ν.Δ. και μετά από μια χαμένη εκλογική αναμέτρηση, θά΄θελε πιθανόν να συζητήσει κάτι μη δημοσιεύσιμο.. Τόσο απλά. Προς τι ο τίτλος σας περί ...Διωγμό; Άλλες είναι οι οργανώσεις που διώκουν και διώχνουν έντυπα από τους χώρους τους και μάλιστα με τη δική σας ανοχή..! Αντιλαβού κύριοι; (στο λοιπό άρθρο, αύριο)...

Δεν υπάρχουν σχόλια: