30 Μαρ 2010

Η ...προσβολή των θεσμών!

"Εξ' άλλου ποτέ δεν προσβάλουμε τους θεσμούς" γράφει ο κ. Κρανιάς και συνεχίζει: "Κάνουμε την κριτική μας και αυτοκριτική μας αν θέλετε (σ.π. θέλουμε αλλά δεν τη βλέπουμε...) με μοναδικό σκοπό να μην βλάψουμε αυτούς ακριβώς τους θεσμούς"... (σ. π. Τότε γιατί δεν κάνατε κριτική στην ηγεσία των θεσμών αυτών, ώστε να τους προστατέψετε (τους θεσμούς) από τους ...προστάτες τους; Τι προσπαθείτε να (μας)πείτε κ. συντάκτα;) Και μετά, γράφει:
  • "Ίσως αυτό και μόνο το γεγονός ήταν η αιτία που δεν θέλαμε να ταράξουμε τα νερά και να προκαλέσουμε κραδασμούς στα κοινοτικά πεπραγμένα"...
(σ.π. Το "ίσως" από μόνο του δηλώνει και κάτι άλλο στο οποίο δεν θέλετε να αναφερθείτε... Γιατί; Είναι τόοοοσο κακό, ώστε να προκαλέσετε ...κραδασμούς;)
  • "Κανείς δεν αμφισβητεί ότι έγιναν λάθη. Τα λάθη είναι ανθρώπινα και δεν μπαίνουν κάθε τόσο και λιγάκι στο στόχαστρο της δημοσιογραφικού μικροσκοπίου"...
(σ.π. Σίγουρα τα λάθη είναι ανθρώπινα, όπως είναι σίγουρο, ότι η ..."τέταρτη εξουσία" υπάρχει για να τα επισημαίνει, ακόμα και να τα προλαβαίνει! Σεις τι από όλα αυτά κάνατε τα τελευταία 10 χρόνια; Και όχι κάθε τόσο και λιγάκι, αλλά έστω μια φορά κάθε ...τόσο και πολύ!!! Μήπως το "δημοσιογραφικό" μικροσκόπιό (σας) δεν δούλευε σωστά και το ...επισκευάσατε ..."άμα τη ...αποχωρήση" Μενεγάκη;) Τέλος :
  • "Όταν όλα έβαιναν καλώς μια και υπήρχε η στιβαρή διοίκηση του Κώστα Μενεγάκη δεν υπήρχε κανείς λόγος να δημιουργήσουμε προβλήματα"
(σ. π. Ούτε τον εαυτό σας μπορείτε να κοροϊδέψετε πλέον κ. Κρανιά... Ποια έβαιναν καλώς κύριε, όταν πέρα από τα εκατομμύρια του δανείου, γνωρίζατε από, ...πολύ-πολύ, πρώτο χέρι ότι οι τρέχοντες, ακάλυπτοι, λογαριασμοί υπερέβαιναν τις 30, 40 ή και 50 ...δεκάδες χιλιάδες δολάρια; Για ρωτήστε τους λογιστές σας...)