8 Μαρ 2010

EΝΘΕΝ ΚΑΙ ...ΕΝΘΕΝ !!!

"Πέφτουν οι ...σφαίρες σαν το χαλάζι" λέει το τραγούδι. "Βροχή οι επιστολές ένθεν και ένθεν", γράφουν οι ψιθυριστές...και συνεχίζουν:
  • "Πήραμε επιστολές από τον σύμβουλο της Ελληνικής Κοινότητας κ. Δαλακούρα που διαμαρτύρεται για την - όπως ισχυρίζεται - "διάσυρση του ονόματός του" από την Διοίκηση της Κοινότητας και θέλει να του ζητήσουν συγγνώμη. Ακόμα διαβάσαμε την απάντηση του Γενικού Γραμματέα της Κοινότητας που ισχυρίζεται πως άλλος έγραψε την επιστολή του κ. Δαλακούρα και ο εν λόγω σύμβουλος απλά την υπέγραψε."
(σ.π. 1.-Γιατί Ένθεν και ...ένθεν κύριοι; Πώς γίνετε να έχουμε επιστολή Δαλακούρα, επιστολή Κακαγιάννη και επιστολή Πάππα, να τα σούρνει ο ένας στον άλλο και να είναι όλες από την ίδια πλευρά; Μήπως τά΄χουν κάνει πλακάκια για να μας τρελάνουν, ή είναι όλες γραμμένες από τον κ. Πάππα; Εκτός κι΄αν το ...απλοποιήσατε οπότε πάμε πάσο!!! 2.- Για τον κ. Κακαγιάννη το ζήτημα είναι ποιος έγραψε την επιστολή ή το περιεχόμενό της; 3.- Αφού εσείς δεν μπορείτε να μας ...φωτίσετε εν συντομία για το περιεχόμενό τους γιατί δεν δημοσιεύσατε ολόκληρο το κείμενο των επιστολών ώστε να βγάλουμε μόνοι μας -ως ώριμοι αναγνώστες σας -τα, ό,ποια κατά τη γνώμη μας, συμπεράσματα;) Λίγο παρακάτω γράφουν:
  • "Κατόπιν λάβαμε επιστολή από τον κ. Πάππα που νομίζει πως τον κατηγορούν άδικα ότι αυτός έγραψε την επιστολή του κ. Δαλακούρα και πως η Κοινότητα δεν απάντησε επί της ταμπακιέρας... και πάει λέγοντας".
(σ.π. Πρώτον ο κ. Πάππας ΔΕΝ δικαιούται να νομίζει... αλλά μόνο να πιστεύει, διότι μόνο αυτός ξέρει αν έγραψε ή όχι την επιστολή και σε κανέναν δεν πέφτει λόγος αμφισβήτησης! Δεύτερον η Κοινότητα δεν μπορεί να απαντήσει επί της ταμπακιέρας, καθ΄ότι υποθέτω πως δεν της την στείλατε, αλλά υποχρεούται να απαντήσει για την ταμπακιέρα...ή επί της ουσίας...Είναι θέμα ...επιλογής σας)
  • ...Ένθεν κακείθεν, κάνατε εν ...βρασμώ ψυχής την πατάτα σας κύριοι των ψιθύρων...και τώρα ζητάτε χρόνο για να δείξει τον "κατεργάρη" και με το μέρος ποιου είναι το δίκιο! Ο χρόνος βοηθάει πάντα τα αργόστροφα περιεχόμενα των κεφαλών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: