4 Μαρ 2010

Η ...περισσότερη χροιά !!!

ΣΤΗ συνέχεια του "Υπό διωγμό;" άρθρο του ο κ. Κρανιάς γράφει:
  • "Οι εθνικοτοπικοί σύλλογοι και οι οργανώσεις κατά την ταπεινή μας γνώμη ανήκουν στον λαό και οι πόρτες τους είναι ανοιχτές για όλους." ...
(σ.π. Κατά την ταπεινή μας γνώμη ...η ταπεινή σας γνώμη κ. Κρανιά είναι λίγο λαθεμένη καθ΄ότι δεν γίνεται να έχουν πρόσβαση τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ ή του ΛΑΟΣ σε ανοιχτές πόρτες της Νέας Δημοκρατίας... Χρειάζεται πολύ σκέψη κάτι τέτοιο; Ακόμα και οι εθνοτοπικοί σύλλογοι ανήκουν στα μέλη τους και τους συντοπίτες τους. Οι κρήτες τι δουλειά έχουν με το σύλλογο Πρεσπών;) Και συνεχίζει:
  • " Δεν θέλουμε να δώσουμε περισσότερη (!) χροιά και τροφή σε ένα τέτοιο θέμα γιατί μας γυρίζει χρόνια πίσω και σε εποχές αλήστου μνήμης."...
(σ.π. Δεν ξέρω αν μπορούσατε να δώσετε περισσότερη τροφή σε ένα τέτοιο θέμα, αλλά γνωρίζουμε μετά βεβαιότητος σχεδόν ότι ..."περισσότερη χροιά" ΔΕΝ μπορείτε, καθ΄ότι το ζήτημα δεν είναι ...ποσοτικό !!!) Παρακάτω λέει:
  • "Το προσπερνάμε γιατί πιστεύουμε ότι η παρουσία του δημοσιογράφου εκτός του ότι κατευνάζει τα πνεύματα, παράλληλα ενεργεί ώστε να καθρεπτίζονται στο παροικιακό κοινό, η οντότητα, το κύρος, η δυναμική, το έργο και το είδος της προσφοράς οργανισμών και συλλόγων."...
(σ.π. Δεν αντιλλαμβανόμεθα τι ...προσπερνάτε, αλλά ποιος σας είπε ότι τα πνεύματα - αν είναι οξυμένα- πρέπει να τα κατευνάσει ένας απρόσκλητος ...κολαούζος - δημοσιογράφος και όχι το προεδρείο, η ολομέλεια ή οι ψυχραιμότεροι της ...παρέας; Όσο για τον ...καθρέπτη σας, ίσως σας χρειαστεί για κάπου αλλού, κι΄όχι να ..."καθρεπτύσετε" στο παροικιακό κοινό τις εργασίες μιας κομματικής οργάνωσης... ) Υ.Γ Αν θυμάμαι καλά, το ίδιο ...προβληματάκι είχατε και με την συνέλευση της οργάνωσης των Ποντίων. Αφήστε, επί τέλους, τους ομογενείς να λύσουν τα ό,ποια τυχόν συλλογικά προβλήματά τους, δίχως την παρουσία σας. Και η κατάληξη:
  • "Εκτός και εάν μερικοί θέλουν να ενεργούν εν κρυπτώ ή να παραμένουν στην αφάνεια. Τότε κάνουμε πάσο και σεβόμεθα την επιθυμία τους. Καλό θα ήταν όμως να το γνωρίζαμε εκ των προτέρων".
(σ.π. Δηλαδή, χωρίς τη δική σας παρέμβαση θα είναι όλα "εν κρυπτώ" ή"στην αφάνεια"; Τι με λες ρε παιδί μου; Μετά από (ή χωρίς) εσάς το ...ΧΑΟΣ.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: