26 Μαρ 2010

Εντός, Εκτός και επί τα αυτά...

Ακόμα και ψευδώνυμο ντρέπεται να χρησιμοποιήσει, στο παρακάτω κείμενο, ο ..."ανώνυμος" σχολιαστής μας. Απολαύστε το:
(σ.π. Για όσους καταλάβουν, ΔΕΝ απαιτείται εξήγηση!
Για όσους δεν καταλάβουν, ΔΕΝ υπάρχει εξήγηση...)
Ανώνυμος είπε... Αγαπητοί Αναγνώστες του Περίδρομου,Η δημοσιογραφική δεοντολογία και τα πρότυπα περιλαμβάνουν τις αρχές της δεοντολογίας και καλής πρακτικής, όπως ισχύει για τις ειδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι. Ιστορικά και επί του παρόντος, αυτό το υποσύνολο των μέσων ενημέρωσης η δεοντολογία είναι ευρέως γνωστή ως επαγγελματική για δημοσιογράφους "κώδικας δεοντολογίας τους" ή οι "κανόνες της δημοσιογραφίας". Οι βασικοί κώδικες και κανόνες που συνήθως εμφανίζονται σε καταστάσεις συντάσσονται από επαγγελματικές ενώσεις δημοσιογραφίας και των ατομικών εκτύπωσης, εκπομπής, και σε απευθείας σύνδεση οργανισμούς ειδήσεων.«Κάθε οργάνωση ειδήσεων έχει μόνο την αξιοπιστία και τη φήμη της να επικαλεστεί. " Ο Περίδρομος και κάθε Περίδρομος παραμένει ανώνυμος για αυτονόητους λόγους. Μην ασχολείστε. 26 Μαρτίου 2010 5:58 π.μ. (σ.π. Αγαπητέ κύριε του "συγκροτήματος" της "καλύτερης δημοσιογραφικής ομάδας", γραμματέα του " Πανκαναδικού", πρώην του "Κυρίου Θέματος", πρώην "Ψιθυριστή",της εντός, εκτός και επί τα αυτά" ταυτότητας του "Τύπου", γιατί δεν τα λέτε όλα αυτά μέσω του εντύπου σας και των άλλων οπτικοακουστικών μέσων μαζικής ενημέρωσης τα οποία ελέγχετε; Δεν αντιλαμβάνεστε ότι οι αναγνώστες του Περίδρομου, δεν ...αντιλαμβάνονται τα "μεστής σκέψης" ...πονήματά σας; Γιατί τους ...ταλαιπωρείται; Εξ' άλλου κουραζόμαστε κι' εμείς να σας ...μεταφράζουμε ! Σε λίγο, ίσως σας ...πάρουμε και την άλλη σας ιδιότητα, αυτή του μεταφραστή! Πέρα του ότι, αντί για ευχαριστώ που σας φιλοξενούμε στον "τόπο" μας, μας κάνετε και σαμποτάζ, λέγοντας στους αναγνώστες μας "Μην ασχολείστε", ενώ εσείς μόνο με μας ασχολείστε...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Αναγνώστες του Περίδρομου,
Δυσφήμιση είναι ζημία για το χαρακτήρα ή τη φήμη κάποιου που προκύπτουν από τις ψευδείς δηλώσεις ή ενέργειες του άλλου. Δυσφήμηση είναι ψευδής επίθεση σε καλό όνομα ενός ατόμου. Ένα καλό όνομα ατόμου θεωρείται ως ένα ιδιόκτητο συμφέρον, δεν είναι προσωπικό συμφέρον. Δυσφήμιση είναι καταχρηστική και παράνομη επίθεση κατά της ιδιοκτησίας δικαίωμα του ατόμου σε ένα καλό όνομα, φήμη.
Αστείο πόσοι άνθρωποι ακούνε κουτσομπολιά, ψέματα, συκοφαντίες και τα πιστεύουν πιο εύκολα από την αλήθεια.

Υπάρχουν τρεις τύποι κατηγόρους:

1. Κακοήθης
2. Ψυχικής
3. Λάθος

Kατηγορώντας τους λάθος ανθρώπους ο Περίδρομος εσκυψε στο επίπεδο του ενός από τα παραπάνω. Μην Ασχολείστε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ασχολούμαστε φίλε. Πλάκα κάνουμε...
Και θέλουμε να δούμε πόσο θράσος έχει ο Γουγάς, και οι μέντορές του.
Καφενείο είναι. Ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του.
Και συ και γω, και αυτός και οι άλλοι που του τα λένε και τον ξεσηκώνουν.
Χέστον, ξέχεστον, πάλι θα τα λέμε μαζί, πάλι στα ίδια στέκια θα γυρνάμε, τη φάτσα του καθένα θα βλέπουμε, δημοκρατία έχουμε, εδώ έχουμε γίνει ένας αχταρμάς, και ο ανόητος έχει χάσει το λογαριασμό, καθ' ότι, νέος στο επάγγελμα (Ίντερνετ και κομπιούτερ) αλλά παλιά... πουτάνα στο κουρμπέτι.
Έχει φάει αυτός κατραπακιές φίλε, που δυο ζωές δεν φτάνουν να τις διηγιέσαι...Άντε στην υγειά μας!