4 Μαΐ 2010

Εξαρτημένα ...εξαρτήματα ή ανταλακτικά;

ΔΕΝ γνωρίζω αν είναι ψυχιατρικό πόνημα ή γραπτές εξετάσεις στον ψυχίατρο. Δεν ξέρω ακόμα αν είναι ...πρόκληση σε ψυχίατρο για "αυτεπάγγελτη" επέμβαση. Όμως ξέρω πως αξίζει τον κόπο να το μεταφέρω και μέσω του "περίδρομου" μπας και το διαβάσει κάποιος μη "δημοσιογρφών"... ώστε να γελάσει το χειλάκι του!!! ΜΕ τίτλο: "εξαρτημένα αντανακλαστικά", γράφει ο κ. ψιθυρίδης:
  • "ΜΙΑ από τις πλέον διαδεδομένες και αποτελεσματικές τακτικές παγίδευσης των εχθρών, είναι η πρόκληση εξαρτημένων αντανακλαστικών ώστε με την επανάληψη συγκεκριμένων συμπεριφορών ή πράξεων να αυτοκαταστρέφονται λόγω κάματου και φθοράς."
(σ. π. Δεν γνωρίζω αν είναι αποτελεσματική η παγίδευση των "εχθρών" σας, αλλά σίγουρα τα αντανακλαστικά σας είναι παγιδευμένα...!)
  • "ΜΕΤΑ από την πρώτη "γνωριμία" τους με τις "φατρίες" που απομυζούν την ανάγκη κουτσομπολιού μιας "bas class" τάξης συμπαροίκων, όλοι οι συνεργάτες του "Ελληνικού Τύπου" έχουν αρχίσει το "ψιλοδούλεμα" των πρωτεργατών αυτής της ιδιότυπης "υποκουλτούρας" της υποτυπώδους επικοινωνίας στην παροικία."
(σ. π. bas class λοιπόν οι αναγνώστες των κουτσομπολίστικων ψιθύρων τους και "ψιλοδούλεμα" όλων των συνεργατών του "Ε.Τ." στους ...εαυτού τους, αφού όλοι μαζί εγκαινίασαν με γιορτές και ...χαρές την σελίδα/στήλη των ψιθύρων στην οποία θα έγραφαν όλοι μαζί ό,τι δεν μπορούσαν να γράφουν στις άλλες σελίδες τους!!!)
  • "ΜΟΛΙΣ τους πετάξεις "είμαστε η καλύτερη εφημερίδα της παροικίας" γνωρίζεις αμέσως ποιοι και πώς θα αντιδράσουν."
(σ. π. Εσείς πάλι γιατί τους πετάτε τέτοια κοτσάνα, αφού γνωρίζετε την αλήθεια;)
  • "ΜΟΛΙΣ γράψεις "η διοίκηση Μενεγάκη ανέβασε ψηλά τα στάνταρ της Ελληνικής Κοινότητας" γνωρίζεις ακριβώς ποιοι και πώς θα "παρεκτραπούν".
(σ. π. Προς τι η επανάληψη της κοτσάνας σας ρε λεβέντες; Αφού γνωρίζετε ότι ο πήχης είναι οριζόντιος μεν, αλλά επι του εδάφους, δε...)
  • "ΜΟΛΙΣ αφήσεις να εννοηθεί πως "προσφέρουμε έργο και δεν φειδόμαστε κόπου και χρημάτων" αμέσως αρχίζουν οι "αγράμματοι δικηγόροι" να απαριθμούν τι δεν έκανες σωστά, τι δεν είναι στα μέτρα τους."
(σ. π. Καλά εδώ ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να τσιμπήσει ΟΥΤΕ ο "περίδρομος"... οϋτε κατά διάνοια δεν πρόκειται να εννοήσει πως ...εννοήτε ότι προσφέρετε κάποιο έργο. Όσο για τα χρήματα, δεν το κουβεντιάζω. Είστε ...σπάταλοι, ΟΛΟΙ σας!!!)
  • "ΘΕΛΟΥΜΕ λοιπόν να τους ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας έχουν διασκεδάσει και συνεχίζουν (και θα συνεχίζουν) να μας διασκεδάζουν με τα εξαρτημένα τους αντανακλαστικά"
(σ. π. Όπως εσείς με τα ...ανεξάρτητα ανεγκέφαλα, εξαρτήματά σας
  • "ΤΟ τι καζούρα πέφτει "φίλοι μας δεν λέγεται".
(σ. π. Αυτό να λέγεται! O κόσμος τό'χει τούμπανο...)
  • "ΜΑΛΙΣΤΑ έχουμε αρχίσει και βάζουμε και στοιχήματα για το ποιος θα γράψει τι εναντίον μας, όταν τους "προκαλέσουμε όπως περιγράψαμε πιο πάνω."
(σ. π. Υποθέτω, μεταξύ σας, όπου υπάρχει και ο παράς...)
  • "ΣΑΣ ευχαριστούμε, και συνεχίσετε να μας "βρίζετε" παντοειδώς. Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν.."
(σ. π. Κι' εγώ σας ευχαριστώ, αγαπητοί μου. Συνεχίστε το έργο σας, κι'εγώ το δικό μου... Αρκεί να γελάει ο κόσμος μαζί σας και σεις ...μεταξύ σας!)