18 Μαΐ 2010

Σχόλιο ...προωθείται σε ¨Αρθρο!

ΣΧΟΛΙΟ "ενός ανήσυχου συμπάροικου", προωθείται σε άρθρο ύστερα από επιθυμία του. Γράφει λοιπόν: " Κύριε Περίδρομε, αυτό που με απασχολεί τη στιγμή αυτή είναι το Εθνικό μας Κογκρέσο το οποίο θα μείνει ακέφαλο, όταν ο εθνικός μας ηγέτης, κ. Χρίστος, αποχωρίσει θα θρηνήσουμε χαμένες πατρίδες πάλι. Τι θα γίνει με το σκοπιανό, το κυπριακό (καλά εδώ έχουμε τον Dino της πΣΕΚΑ), το θέμα του αιγαίου; Αλλοίμονό μας... Μήπως πρέπει να κυκλοφορήσουμε "Petition", να του ζητήσουμε να παραμείνει μέχρι να γίνει εφικτή η ανάληψη της θέσης του από τον κ. Νερουλά; Μια ιδέα είναι κι' αυτή... Σε παρακαλώ προώθησε την άποψή μου αυτή σε κύριο άρθρο σου, μήπως και σώσουμε τίποτα από τα εθνικά μας θέματα." Υπογραφή ίδια. ΝΟ κόμεντς...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

k.ΠΕΡΙΔΡΟΜΕ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΘΟΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ "ΤΟ...ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ."
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ.
ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΕΝ ΞΕΦΑΝΤΩΝΑΝ ΣΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΑΝΦΟΡΘ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΝ ΕΡΓΟΝ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ, ΑΠΛΑ "ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΗΖ ΝΤΟΛΛΑΡΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΜΑΣΟΥΣΑ ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 1,150.000 ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΠΛΕΤΖ" ΤΩΝ 1,500.000 $.
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ O'KEEFE CENTER ΟΠΟΥ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΕΙ ΣΟΛΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΤΙς ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΓΩΡΑΙΟΥ "ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΤΟ ΡΑΔΙΚΙ", ΤΗΝ "ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ" ΤΟ "ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ-ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ" ΚΕ ΑΛΛΑ.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΠΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟ ΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ο ΞΕΡΟΛΑΣ