15 Μαΐ 2010

Η ...δωρεάν και η επ'αμοιβή...

Γράφει, που λέτε, ο διανοούμενος κ. Κώστας Κρανιάς, στο "Τηλεσκόπιο" του:
  • " Η δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο που είναι η βασική μορφή μιας "άυλης οικονομίας" έδωσε την ευκαιρία σε μερικούς σαλτιμπάγκους της δημοσιογραφίας να δημιουργήσουν δικά τους blog και να επιτίθενται μετά μανίας σε επιλεγμένους στόχους, όπως π.χ. η εφημερίδα μας "Ελληνικός Τύπος".

(σ. π. Λυπούμαστε πάρα πολύ κ. εκδότα που αυτά τα παλιόπαιδα της τεχνολογίας επέτρεψαν και σε φτωχούς ανθρώπους να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στη διακίνηση των ιδεών τους. Ντροπή σας! οι ιδέες ανήκουν μόνο σ' όσους έχουν τον παρά, ώστε να μπορούν να ...πηδούν και την κυρά! Μα ...επιτρέπεται αγαπητοί μου να μπορεί ο πάσα ένας ..."σαλτιμπάγκος" να δημοσιοποιεί την άποψή του, χωρίς να περάσει από τη λογοκρισία του κ. Κρανιά ή του αξιολογότατου και έγκριτου δημοσιογράφου κ. Τάσου Θεοδωρίδη; Είναι δυνατόν..! Ντροπή σας...)

Και κάτι ακόμα, ως Υ.Γ. Είναι δυνατόν να εκδίδονται δωρεάν κάποιοι με τα blogs , ενώ η εφημερίδα "Ελληνικός Τύπος" να εκδίδεται επί χρήμασι; Το καταγγέλλω ως μέγα αδίκημα... Και εις το ...επανελθείν.!