5 Μαΐ 2010

Ο βασιλιάς και η ...γύμνια τους !

"Ο Βασιλιάς είναι γυμνός..." είναι ο τίτλος ενός ακόμα ...μεγάλου, πονήματος του κ. Τάσου Θεοδωρίδη, ο οποίος, δυστυχώς γι αυτόν, πιστεύει ότι δικαιούται να βλέπει τον γυμνό βασιλιά ως ...ενδεδυμένον άμα λάχει!!! Ας πάρουμε όμως τα πράματα με τη σειρά ώστε να ...εμπεδώσουμε καλύτερα την κοσμοθεωρία του... Αφού λοιπόν, ο κ. Ψιθυρίδης, μας διηγιέται το παραμύθι του γυμνού βασιλιά στον οποίο μόνο ο πιτσιρικάς τόλμησε να αναφερθεί, διότι στους μεγάλους δεν βόλευε, γράφει:
  • "Αυτή τη στιγμή "αποκάλυψης" επιθυμούν να πυροδοτήσουν μερικά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης της παροικίας ώστε να γίνουν ήρωες στα μάτια της παροικίας. Σίγουρα ο τύπος είναι ένας από τους θεμέλιους λίθους της δημοκρατίας."

(σ. π. Η "αποκάλυψη" έχει ήδη ...πυροδοτηθεί, αλλά είναι μάλλον πολύ αργά!!! Κάλιο αργά όμως, παρά ποτέ. Διότι αν περιμέναμε από σας, ως ...ηγετική ομάδα της παροικιακής ενημέρωσης, δεν θα βλέπαμε ποτέ τον γυμνό βασιλιά.! Ευτυχώς που βρέθηκε ο "πιτσιρικάς", καθότι η παροικία θα "έβλεπε" ακόμα την ωραιοποιημένη, (από σας ως επί το πλείστον), κατάντια της Κοινότητας... Δεν γνωρίζω ποιος θέλει να γίνει "ήρωας" στα μάτια της παροικίας, αλλά ΕΣΕΙΣ σίγουρα δεν (θα πρέπει να) ελπίζετε σε μια τέτοια θέση...)

Γράφει στη συνέχεια:

"Όπως είναι και δικαίωμα του καθ' ενός να διαλέξει αν θέλει να βλέπει τον βασιλιά ντυμένο ή γυμνό..."

(σ. π. Από πού πήρατε αυτό το δικαίωμα ρε λεβέντες, ώστε να βλέπετε ντυμένη την γύμνια σας; Για προσέξτε λίγο διότι θα σας ...κράξει, κι' εσάς, ο πιτσιρικάς!)

Υ.Γ. Το υπόλοιπο του πονήματος θεωρώ ότι χρίζει ειδικής ...μεταχείρισης και θα το συμπεριλάβω στο επόμενο ...άρθρο μου!!!