16 Μαΐ 2010

Επιτροπή Σωτηρίας...

Κύριε Κρανιά, τα αβγά βάφονται μόνο με ...μπογιές..! Όλα τα άλλα μόνο θόρυβο κάνουν... και σεις ...θορυβείτε πάρα πολύ με τα γραφόμενά σας... Η δημοσιογραφία, θέλει αρχές, συνέπεια, συνέχεια και ...λίγη ενημέρωση! Η ...δική σας "δημοσιογραφία", σε ποιο από τα παραπάνω στηρίζεται; Δεν πέρασαν δυο μήνες από το τέλος του "καλύτερου", κατά Μενεγάκη (και υμών), έτους, από καταβολής Κοινότητας, κι' αρχίσατε να μιλάτε για χρεοκοπία της και "Επιτροπή σωτηρίας" της... Τι μεσολάβησε κ. Κρανιά, σε δυο - τρεις μόλις μήνες; Για να καταλάβω κι' εγώ: Η 31η Δεκεμβρίου έκλεισε με 25 εκατ. Περιουσία και μισό εκατ. πλεόνασμα... Η 30η Απριλίου, έκλεισε με 675 χιλ. καθυστερούμενους λογαριασμούς, απλήρωτους υπαλλήλους, και τον οργανισμό στο χείλος του γκρεμού ! Πώς συμβιβάζονται αυτά κ. Κρανιά, δίχως να φταίει ο κ. Μενεγάκης, αλλά και χωρίς να ευθύνεται ο κ. Γερονικολός; (με τα συμβούλιά τους, βέβαια...) ΜΗΠΩΣ τελικά, - πράμα που θα πρέπει να θεωρείται το πιο πιθανό - ευθύνεται ο κ. Καραντώνης και ο κ. Μυλόπουλος από τον οποίο παρέλαβε τον οργανισμό ο γιατρός; Γιατί δεν μας το λέτε ευθέως κ. εκδότη μας, ώστε να σταματήσουμε το ψάξιμο και τον καταλογισμό ...ψόγου σε σας, ως του μόνου έγκυρου, μέσου ενημέρωσης και με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα, στο στελεχιακό δυναμικό του;
  • "Οι συνεργάτες μας, γράφετε, είναι ότι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή η παροικία και έχουν καταξιωθεί στο αναγνωστικό μας κοινό χωρίς τη δική σας έγκριση και κριτική."
Δεν ξέρω αν "έχουν καταξιωθεί" ή ...απαξιωθεί, αλλά σίγουρα έχουν την ...αχρείαστη έγκρισή μας και την ...χρειαζούμενη κριτική μας... Έτσι είναι τα δημόσια πράματα κ. "συνάδελφε"!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://paroikiatoronto.blogspot.com