24 Μαΐ 2010

ΚΑΚΟ πράγμα να ...θυμάσαι!!!

ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ πράγμα να θυμάται ο άνθρωπος παλιές "ιστορίες" και ακόμα ...κακότερο να τις θυμίζει και σ' άλλους ...ξεχασιάριδες. Ξεφυλλίζοντας το emphasis worldwide, διάβασα μια υπενθύμιση (με αφορμή απάντηση) του κ. Κόντου η οποία λέει επί λέξη:
  • "Σύμφωνα με την "κεκλεισμένων των θυρών συμφωνία" που είχε γίνει το Νοέμβριο του 2007, ο επόμενος Συντονιστής (του ΣΑΕ) θα είναι πρόσωπο από τους κόλπους της Μητρόπολης Καναδά, τον οποίο έχουν δεσμευτεί να υποστηρίξουν και οι αστικοί οργανισμοί του Καναδά. Μάρτυρές μου ο γιατρός Αθανάσιος Φούσιας και ο εκδότης Βασίλης Σκλάβος. Και ρωτάει: Άραγε τώρα που ο κ. Μενεγάκης δεν είναι πρόεδρος της αστικής Κοινότητας μπορεί να προταθεί από τον Σεβασμιώτατο κ. Σωτήριο; Θεωρείτε πως είναι "άκαιρη" η ερώτηση, 6 μήνες πριν την εκλογή νέου Συντονιστή;"
( σ. π. Πρώτα απ' όλα ΔΕΝ πρέπει να θυμάστε τέτοια πράγματα κ. Κόντο, ειδικά επειδή έλαβαν χώρα το 2007 και ...ειδικότερα διότι έχετε μάρτυρες. Δεύτερον, τι σχέσει έχει ο απελθών πρόεδρος της Αστικής με τον μητροπολίτη; Κάθε λίγο και λιγάκι πιανόντουσαν στα χέρια για τα δίκαια των οργανισμών τους ο καθ' ένας... Θυμάστε εκείνο το γράμμα - συμφωνία το οποίο υπέγραψε ο κ. Μενεγάκης για την τετραετία 2007-2010, το οποίο αφορούσε το "χαράτσι" της Κοινότητας προς την Επισκοπή, και το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Σωτήριος, προ μηνός; Στη συμφωνία αυτή ο κ. Μενεγάκης του "την έφερε" του μητροπολίτη, δίδοντάς του μόνο 140.000 ετησίως για τα 3 πρώτα χρόνια και μόνο για το τέταρτο συμφώνησε στα 150.000 $... Ουσιαστικά τού 'φαγε 30.000 $ !!! Μετά από αυτά, πώς μπορεί να τον προτείνει για συντονιστή του ΣΑΕ; Προσωπικά ...αμφιβάλω! Εκτός κι' αν τον προτείνει κάποιος άλλ0ς και οι παρατρεχάμενοι του μητροπολίτη τον ...ψηφίσουν.!) Υ. Γ. Ποτέ μια ερώτηση δεν είναι άκαιρη, εκτός όταν βλέπουμε το λύκο και ...ψάχνουμε τα πατήματά του..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: