21 Μαΐ 2010

ΞΑΝΑ οι υποσχέσεις...

ΕΙΠΑ κι' εγώ... Ξέχασε τόσο γρήγορα τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης; ΝΑΙ, μιλάμε για τον κ. Κώστα (χρόνια πολλά) Κρανιά, ο οποίος είχε τόσο καιρό να αναφερθεί στις υποσχέσεις της Ελλάδος, για τη δωρεά των 500.000 και βέβαια την επιστολική, ή όποια άλλη, ψήφο μας για τη διακυβέρνηση της χώρας... ΜΕ την ευκαιρία λοιπόν της συνάντησης κάποιων απόδημων επιχειρηματιών με τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Αν. Παπανδρέου, ο κ. Κρανίας την ...άδραξε (την ευκαιρία) και γράφει:
  • "Η διασπορά είναι πάντα δίπλα στην Ελλάδα κ. Πρωθυπουργέ και θα κάνουμε όπως πάντα το καθήκον μας. Δυστυχώς και απρεπώς (!) η Ελλάδα σπάνια βρίσκεται δίπλα στα δικά μας προβλήματα. Μας πήρατε πίσω την δωρεά για το πολιτιστικό μας κέντρο, αγνοήσατε την ψήφο των αποδήμων, μας συμπεριφέρεστε σαν να μην υπάρχουμε και μας θυμάστε όταν μας έχετε ανάγκη. Τι να κάνουμε; "Ελληνικές ανάγκες και οι θεοί πείθονται".
(σ. π. Να υποθέσω ότι "θεοί" είναι οι κ.κ. Μενεγάκης, Γερονικολός και η αφεντιά σας; Και αφού πειστήκατε γιατί το ...τζαμπουνάτε μέρα-νύχτα, αγαπητέ; Δεν αντιλαμβάνεσθε ότι σας ...περιγελούν; Τους χιλιάδες δασκάλους, ας πούμε, που πληρώνει και αποστέλλει ανά τον κόσμο, είναι δείγμα συμπεριφοράς ότι δεν υπάρχουμε; Η χρηματοδότηση του Σ Α Ε, τι είναι; Η ανά τους ...αιώνες αποστολή διακομματικών επιτροπών για τη σύσφιξη των σχέσεων με την πατρίδα, τι είναι; Αν μπορούσε να χρηματοδοτήσει τα ανά τον κόσμο ...πολιτιστικά "Μενεγάκεια", λέτε να μη το έκανε η, όποια, Ελληνική Κυβέρνηση;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: