14 Μαΐ 2010

ΓΙΑ το "άχτι τους"...

Γράφει ο κ. Κρανιάς, μεταξύ πολλών άλλων:
  • ..."Φαίνεται επίσης ότι ο περίδρομος βρήκε τον δάσκαλό του. (σ.π. !!!) Περίβρομος, εναντίον περίδρομου και η μάχη προβλέπεται σφοδρή συνεχής, ανηλεής, αμείλικτη και απολαυστική για όλους μας."
(σ.π. Δηλαδή κ. Κρανιά, είστε αποφασισμένος για ...αμείλικτη μάχη, έστω και με κατεβασμένα τα πανταλόνια του περι-ΒΡΟΜΟΥ σας, ...σόρι, τα ρολά του ήθελα να πω; ΟΥΤΕ αυτό δεν πήρατε μυρωδιά κύριε; Εκτός κι'αν χρησιμοποιήσετε τα νέα σας ...όπλα, τα "Κοινοτικά Στέκια" σας, δηλαδή; Οχι τίποτα άλλο, αλλά για να οργανωθούμε ...ανάλογα...) Kαι παρακάτω:
  • "Γατί ρε παιδιά μας αγαπάτε τόσο και ασχολείστε τόσο πολύ μαζί μας; Τι σας έχουμε κάνει; Αισθανόμαστε ένα υπερβολικό πρέσσινγκ στα γραπτά μας από την υπερβολική λατρεία σας και παρ' όλο που μας αγχώνει, ενεργεί ευεργετικά γιατί μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε κατά πολύ καλύτεροι."
(σ. π. Γνωστή σε μας η αίσθησή σας για ..."υπερβολικό πρέσινγκ", αλλά ...άγνωστο -ακόμα - το "καλύτεροι", ξεχάστε το "πολύ"... Εσείς, αλήθεια, πού το είδατε;) Υ.Γ. Σίγουρα είναι εις βάρος μας, αλλά δεν νομίζουμε ότι δουλειά σας είναι να μας ...δουλεύετε. Γιαυτό και μόνο το λόγο ΔΕΝ μπορούμε να σας αφήσουμε..! Εξ' άλλου, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή... Τολμήστε το.!!