18 Μαΐ 2010

Η "Παιδεραστία" της ..."Πορείας" !

ΆΡΘΡΟ με τίτλο "Παιδεραστία" δημοσιεύει η "Ορθόδοξη Πορεία" του μηνός Μαΐου 2010. Σ' αυτό, ο αρθρογράφος (μητροπολίτης Σωτήριος;), γράφει:
  • "Η κακοποίηση ανηλίκων αγοριών ή κοριτσιών είναι παιδεραστία"...
(σ. π. Αντιλαμβάνομαι την παιδεραστία ως ένα είδος κακοποίησης, αλλά την κακοποίηση, ντε και καλά ως παιδεραστία, αδυνατώ...Δηλαδή μερικές σφαλιάρες μέχρι ζάλης ή όχι, είναι παιδεραστία και πρέπει να τιμωρούνται ως παιδεραστές κι' όχι απλά ως κακοποιοί, οι ένοχοι ;
  • "Η παιδεραστία είναι έγκλημα και μεγάλη αμαρτία. Πρέπει να καταδικάζεται νομικά και πνευματικά."
(σ. π. Σίγουρα η παιδεραστία είναι έγκλημα, άγιοι εκδότες της "Πορείας", αλλά γιατί την ανακατεύετε με την κακοποίηση; Δηλαδή όλοι οι σύζυγοι που, κακώς, έριξαν μια σφαλιάρα στη συμβία τους και την οποία μαζέψατε εκεί στις Κοινωνικές Υπηρεσίες, για περίθαλψη, είναι σκέτοι εγκληματίες, για ισόβια; Μήπως ...βολεύει σε κάτι ο συσχετισμός "Παιδεραστίας" και "Κακοποίησης";)
  • "Ο παιδεραστής ή η παιδεράστρια πρέπει να διώκονται ποινικά και να τιμωρούνται πνευματικά"...
(σ. π. Πείτε καθαρά στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι "πρέπει να διώκονται ποινικά και να τιμωρούνται", κι' ύστερα τιμωρήστε τους και ...πνευματικά ως ...πνευματικοί τους πατέρες .!)
  • "Εάν είναι λαϊκοί, πρέπει να αφορίζονται. Εάν είναι κληρικοί οποιουδήποτε βαθμού, πρέπει να καθαιρούνται".
(σ. π. Για να καταλάβω κι' εγώ: Ο αφορισμός στους λαϊκούς και η καθαίρεση στους κληρικούς να είναι η μόνη τιμωρία, ή αυτό να είναι ως ...μπόνους ας πούμε;)
  • " ΣΕ όλους αυτούς να απαγορεύεται να είναι σε επαφή με νέα παιδιά, αγόρια η κορίτσια".!!!

Βρε λεβέντες μου, άγιοι πατέρες, η παιδεραστία είναι έγκλημα και ως τέτοιο θα πρέπει να τιμωρείται με ισόβια.. Τι αφορισμό, καθαίρεση και απαγόρευση να είναι κοντά σε νέα παιδιά μου ...τσαμπουνάτε; ΜΗΠΩΣ....., τι διάολο να πω..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: