5 Μαΐ 2010

Ενας ...ακατανόητος ...ψίθυρος!!!

ΕΝΑΣ ακατανόητος και μαζί μακροσκελέστατος ...ψίθυρος, είδε το φως της δημοσιότητας. Εχει σχέσει με την "ακατανόητη" πράξη του γιατρού, Τάσου Καραντώνη, να φερθεί τόσο "αντιδεοντολογικά" για το επάγγελμά του, στον συνεργάτη του "Ε. Τ." κ. Ανδρικόπουλο. Για το εν λόγω θέμα γράφουν ότι:
  • "Μας έκανε εντύπωση πως δεν βρέθηκε ούτε ένας "δημοσιογράφος" να αναφερθεί στην αιτιολόγηση αυτής της ακατανόητης για πολλούς πράξη του γιατρού και τον λόγο που τον έκανε να φερθεί τόσο αντιδεοντολογικά για το επάγγελμα και τη θέση του..."
(σ. π. Τόσο ο γιατρός Καραντώνης, όσο και ο συνεργάτης σας Μ. Ανδρικόπουλος, είναι παλιές ...καραβάνες, ώστε κάτι θα ξέρουν... Εκείνο που εγώ αδυνατώ να καταλάβω - και δεν είναι, βέβαια το μόνο - είναι το "αντιδεολογικό" της υπόθεσης! Δηλαδή, ο γιατρός δεν άσκησε σωστά την επιστήμη του στην προκείμενη περίπτωση, ή δεν συμπεριφέθηκε σωστά σε κάποιον ασθενή του; Πάσα εξήγηση, δεκτή... Το ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας "δημοσιογράφος" ( ή δημοσιογράφος ) να πάρει θέση στο ζήτημα αυτό, δεν σας λέει τ ί π ο τ α ;). Υ.Γ. Τα υπόλοιπα βρήτε τα μόνοι σας. Μόνο θα ...μαλώσω λίγο τον γιατρό για την ...υποτιμητική αναφορά του σε κείνο το έρμο το τετράποδο, που τόσα έχει προσφέρει στην Ελλάδα και τον ελληνισμό γενικότερα, σε δύσκολες εποχές, για τη χώρα μας..!